BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



FC Bio Sanitary Pad



PROMOSI !! PROMOSI !! PROMOSI !!
BELI & MENANG


Yeayyy !! Kami ada berita gembira buat anda. Mulai 1 Oktober 2015 setiap pembelian sekurang-kurangnya 9 ketul pad herba Avail akan mendapat secara PERCUMA 1 pencuci muka organik keluaran Avail terbaru bersaiz 50 ml yang bernilai RM35 serta 3 tiket WANG TUNAI RM1000 !!

Sape tak nak duit oii :D.

Inilah pencuci muka oragnik AADC - Apa Ada Dengan Cinta :P taklah Avail Active Deep Cleanser. Best pencuci ni sebab ianya dapat FREE hehe dan juga FREE daripada bahan kimia yang boleh merosakkan kulit serta penyebab kanser seperti paraben, MIT, sulfate, silikon, mineral oil dan petroleum.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN : 
Pembelian pad herba avail adalah melalui kami sahaja kerana kami adalah agen #acsp yang sah. Beli kat kedai tak dapat masuk peraduan ni ye puan-puan sekalian :D. 
Pembelian mestilah dengan harga penuh tanpa diskaun/harga ahli. Jadi kalau beli 1 bundle tu boleh dapat free 2 pencuci muka dengan 6 tiket cabutan bertuah wang tunai RM1000 lah. Makin banyak beli makin tinggi peluang menang. Jadi belilah berbundle-bundle :P.

Syok tak pakai pad herba Avail? Sihat dapat pencuci muka dapat kalau ada rezeki duit pun dapat :D. Saya pun nak beli dari diri saya sendiri haha sebab saya pun nak menang jugakkk :D.


Pantiliner
RM10 (20 pcs/bungkus)

Day Use
RM11 (10 pcs/bungkus)

Night Use
 RM12 (10 pcs/bungkus) 


Tak nak join peraduan? Nak beli HARGA JIMAT? Boleh jeee puan-puan sekalian. Beli 1 bundle dapat diskaun. Beli set 3 bundle lagilah banyak diskaun dapat. Huh banyaknya diskaunnnn. Memang murah hatilah company ni kan hehe.

Nak beli set tapi nak JOIN PERADUAN boleh ke tak?? 

Boleh jee sayang-sayangku. Tapi kena beli harga asal lah takde diskaun-diskaun. Jadi anda pilihla nak jimat ke nak dapat hadiah :D.


SET 1 BUNDLE

KOD
JENIS
KANDUNGAN
HARGA ASAL
HARGA PAKEJ
JIMAT
P40
Pantiliner
20 bungkus
(20pcs/bungkus)
RM200
RM180.20
RM19.80
D20
Day Use
20 bungkus
(10pcs/bungkus)
RM220
RM201.40
RM18.60
N20
Night Use
16 bungkus
(10pcs/bungkus)
RM192
RM180.20
RM11.80
CO9
Combination
18 bungkus
(6 panti + 6 day + 6 night)
RM198
RM182.30
RM15.70




SET 3 BUNDLE

KOD
JENIS
KUANTITI PAKEJ
HARGA ASAL
HARGA PAKEJ
JIMAT
P40
Pantiliner
1 bundle
RM200
RM180.20
RM19.80
N20
Night Use
1 bundle
RM192
RM180.20
RM11.80 
D20
Day Use
1 bundle
RM220
RM110.70
+-50%
JUMLAH
3 bundle
RM612
RM461.10
RM140.90



Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:
whatsapp/telegram/wechat/sms : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com



Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy