Disclaimer

Suka saya mengingatkan anda semua bahawa saya bukanlah pakar dalam mana-mana bidang sama ada perubatan mahupun pemakanan. Artikel yang saya kongsikan di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya semata-mata berdasarkan pengalaman sendiri, rakan-rakan serta pelanggan yang merupakan pengguna produk. Terdapat juga artikel yang mengandungi maklumat yang saya perolehi melalui pembacaan. Tujuan saya hanyalah mahu berkongsi maklumat dan kelebihan produk yang saya gunakan.

Sekiranya anda berhadapan dengan masalah serius sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu. Produk-produk yang saya promosikan di sini hanyalah sebagai rawatan alternatif dan juga supplemen harian. Walaupun terdapat testimoni pengguna yang sembuh daripada penyakit mereka setelah menggunakan produk namun kesan terhadap setiap orang adalah berbeza.

Produk Avail adalah berasaskan herba dan juga makanan organik. Setiap produk telah melalui ujian makmal di Malaysia dan telah dipastikan halal. Sebarang penyalahgunaan maklumat daripada blog ini tidak akan menjadi tanggungjawab penulis.

Artikel serta sebahagian gambarajah adalah hak milik mutlak penulis. Adalah DILARANG sama sekali penyalinan dalam apa jua bentuk. Sekiranya terdapat pihak yang mahu mengguna pakai sebarang artikel atau gambar yang merupakan kepunyaan penulis perlulah mendapat keizinan terlebih dahulu. Tindakan akan diambil sekiranya amaran ini dilanggar.