Bengkak Tonsil Kecut

As-salam.. hai 😊 .

Lamanya kita tak update blog ni ye. Nampaknya inilah first entry kita untuk tahun 2016 ni hehe. Sungguh tak produktif sekali. Tapi bukan bermakna kita dah tak aktif bisnes taw. Masih sangat aktif. Itu pasal blog pun tak sempat update hehe. Alasan sangat padahal hari-hari dok ulang descendants of the sun kannn 😝


Tujuan saya mengarang entri ni sebab nak share satu testimoni ikids dari customer kita, Puan Siti Hawa. Alhamdulillah syukur sangat-sangat anak beliau serasi dengan ikids. 




Dengan izinNya, bengkak tonsil si comel ni dah surut dari tahap 4 ke tahap 2. Tidur pun dah kurang dengkurnya (disebabkan tonsil bengkak). Memang patut risau kalau anak kecil kita tidur berdengkur sebab tidur mereka akan terganggu dan kes yang teruk pernafasan mereka boleh terhenti seketika. Boleh search info tentang sleep apnea.