Bengkak Tonsil Kecut Lepas Makan I-kids

As-salam.. hai 😊 .

Lamanya kita tak update blog ni ye. Nampaknya inilah first entry kita untuk tahun 2016 ni hihi. Sungguh tak produktif sekali. Tapi bukan bermakna kita dah tak aktif bisnes. Masih sangat aktif. Itu pasal blog pun tak sempat update. Alasan sangat padahal hari-hari dok ulang descendants of the sun kannn

Hari ni sajalah nak share satu testimoni ikids dari customer kita, Puan Siti Hawa. Alhamdulillah syukur sangat-sangat anak beliau serasi dengan ikids. Dengan izinNya, bengkak tonsil si comel ni dah surut dari tahap 4 ke tahap 2. Tidur pun dah kurang dengkurnya.

Dengkur pada anak Puan Siti Hawa terjadi sebab tonsil yang membengkak tu menganggu laluan pernafasannya. Agak membahayakan situasi ini kerana berisiko untuk berlaku sleep apnea. Boleh google lebih lanjut tentang sleep apnea ni.


Ikids ni dalam bentuk tablet gabungan kolustrum iaitu susu awal lembu dan juga vitamin C. Cara makan kunyah-kunyah jer. Untuk baby yang belum ada gigi ibu-ibu boleh hancurkan dulu ikids tu dan campurkan dalam susu atau bubur. Rasa ikids memang sedap rasa lemak-lemak susu campur oren.

Yang lebih saya suka pasal ikids ni sebab ianya tiada pewarna dan gula tiruan macam sesetengah supplemen kanak-kanak. Memang putih kaler susu tu. Tak rasa was-was nak bagi anak makan banyak mana pun. Gigi pun tak rosak.

Sebenarnya kan orang dewasa pun boleh jer nak makan ikids ni. Saya selalu makan sebab nak cantikkan kulit hihi. Kalau ada rasa nak selesema tu memang cepat-cepat makan ikids. In shaa allah selesema tu tak jadik datang. Nak tengok testimoni lain boleh klik >> SINI.

HARGA : RM68/botol (postage excluded). Pembelian 3 botol ke atas ada harga promo.

Untuk ORDER atau info lanjut boleh WHATSAPP/TELEGRAM/SMS 0197583883