BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Testimoni I-kids Membantu Merawat dan Mencegah Radang Tonsil Di Kalangan Kanak-Kanak

#Updated 26 MEI 2016

As-salam :)..

Alhamdulillah...ramai ibu bapa yang berikhtiar dengan i-kids untuk anak-anak mereka yang sering keradangan tonsil dan demam memberikan maklum balas yang positif, dengan izin-Nya. Untuk ibu bapa yang anak ada masalah sama bolehlah cuba i-kids jugak. Mudah-mudahan serasi.


Untuk anak-anak saya sendiri mereka dah pun amalkan i-kids sebagai supplemen harian sejak 2010 lagi. Kesan yang boleh saya lihat berbanding sebelum pengambilan i-kids mereka jarang demam berpanjangan. Ada juga demam atau selesema kadang-kadang tapi tak berpanjangan dan tak perlu sampai nak kena ambil antibiotik.


Kita semua sedia maklum pengambilan antibiotik yang kerap tak berapa elok untuk sistem pertahanan badan terutamanya kanak-kanak. Terlalu kerap ambil antibiotik boleh menimbulkan kesan kerintangan bakteria yang mana bakteria jadi lebih kuat hingga akhirnya tiada antibiotik lagi dapat melawannya. Dengan i-kids in shaa allah dapat membantu meningkatkan sistem pertahanan badan kanak-kanak seterusnya badan mereka sendiri yang dapat melawan penyakit yang menyerang.


I-kids juga sebenarnya bukan untuk kanak-kanak je. Walaupun nama dia 'kids' tapi orang dewasa pun bagus amalkan terutamanya ibu hamil dan warga emas. Untuk saya sendiri setiap pagi memang ambil 7-8 biji sekaligus (kadang-kadang termiss jugak hehe) sebab saya ada masalah kerap selesema/hidung berair waktu pagi. Alhamdulillah, dengan izinNya masalah saya tu dapat diatasi. Kalau macam badan rasa nak demam atau dah ada tanda-tanda nak sakit tekak pun saya akan terus ambil i-kids. In shaa allah demam tu tak jadi. Macam kita ni dah jadi ibu susahkan kalau jatuh sakit. Siapa nak uruskan anak-anak 😊 .


Asyik testimoni sendiri je kan jom tengok feedback customer kami pula 😊 . Terima kasih kepada mereka sebab sudi share.


 Testimoni 1

 Testimoni 2

 Testimoni 3

 Testimoni 4

 Testimoni 5

 Testimoni 6

 Testimoni 7

 Testimoni 8

Testimoni 9

Testimoni 10

Testimoni 11

Testimoni 12



Nak dapatkan infolanjut tentang i-kids boleh klik >>SINI.

Untuk order/pertanyaan boleh hubungi:
WHATSAPP/TELEGRAM/SMS : 019-7583883


0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy