Testimoni I-kids Membantu Menghilangkan Demam dan Bengkak Tonsil Di Kalangan Kanak-Kanak

#Updated 16 Oktober 2018

As-salam :)

Sejak saya mula memperomosikan i-kids tahun 2012 ramai dah ibu bapa yang cuba produk ni untuk anak-anak mereka yang kerap sangat demam dan bengkak tonsil. Alhamdulillah. Rata-rata bagi feedback yang postif. Ada yang masih kekal jadi customer saya sehingga sekarang. Dulu bagi i-Kids untuk anak sulung. Sekarang bagi i-Kids untuk anak-anak seterusnya pula.

Untuk anak-anak saya sendiri mereka dah pun amalkan i-kids sebagai supplemen harian sejak 2010 lagi. Kesan yang boleh saya lihat berbanding sebelum pengambilan i-kids mereka jarang demam berpanjangan. Ada juga demam atau selesema kadang-kadang tapi tak berpanjangan dan tak perlu sampai nak kena ambil antibiotik.

Kita semua sedia maklum pengambilan antibiotik yang kerap tak berapa elok untuk sistem pertahanan badan terutamanya kanak-kanak. Terlalu kerap ambil antibiotik boleh menimbulkan kesan kerintangan bakteria yang mana bakteria jadi lebih kuat hingga akhirnya tiada antibiotik lagi dapat melawannya. Dengan i-kids in shaa allah dapat membantu meningkatkan sistem pertahanan badan kanak-kanak seterusnya badan mereka sendiri yang dapat melawan penyakit yang menyerang.

I-kids juga sebenarnya bukan untuk kanak-kanak je. Walaupun nama dia 'kids' tapi orang dewasa pun bagus amalkan terutamanya ibu hamil dan warga emas. Untuk saya sendiri setiap pagi memang ambil 7-8 biji sekaligus (kadang-kadang termiss jugak hehe) sebab saya ada masalah kerap selesema/hidung berair waktu pagi.

Alhamdulillah, dengan izinNya masalah saya tu dapat diatasi. Kalau macam badan rasa nak demam atau dah ada tanda-tanda nak sakit tekak pun saya akan terus ambil i-kids. In shaa allah demam tu tak jadi. Macam kita ni dah jadi ibu susahkan kalau jatuh sakit. Siapa nak uruskan anak-anak.

Asyik testimoni sendiri je kan jom tengok feedback customer pula. Terima kasih kepada mereka sebab sudi share.


 Testimoni 1

 Testimoni 2

 Testimoni 3

 Testimoni 4

 Testimoni 5

 Testimoni 6

 Testimoni 7

 Testimoni 8

Testimoni 9

Testimoni 10

Testimoni 11

Testimoni 12



Nak dapatkan info lanjut tentang i-kids boleh klik >>SINI.

Untuk order/pertanyaan boleh hubungi:
WHATSAPP/TELEGRAM/SMS : 019-7583883