BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



PAKEJ JIMAT I-KIDS dan PROPOLIS !!


As-salam..

Antara produk hot item kami ialah i-kids dan avail propolis. Kedua-dua supplemen ini bagus untuk melawan virus, bakteria dan kulat. Pengamalan secara konsisten membantu menguatkan daya imuniti badan seterusnya mengurangkan kebergantungan kita terhadap antibiotik. Terlalu kerap mengambil antibiotik sebenarnya tak elok juga sebab lama-kelamaan kuman akan menjadi semakin kuat. Lebih baik kita membina pertahanan tubuh dengan tubuh kita sendiri. Macam mana? Dengan menjadikan tubuh kita kuat. Macam mana nak kuat, amalkan supplemen seperti ikids dan avail propolis. In shaa allah.


Apa bezanya i-kids dan avail propolis? Mana satu yang sesuai untuk diambil? Anda boleh baca entri saya terdahulu untuk ketahui perbezaan kedua-dua supplemen ini.

INFO I-KIDS baca >>SINI.
INFO AVAIL PROPOLIS baca >>SINI.

Sekiranya anda keliru nak pilih yang mana satu boleh sms/whatsapp/wechat saya di 0197583883 atau pm saya di fb Rina Avail. Dan bagi anda yang nak kedua-dua ikids dan propolis kita ada PAKEJ JIMAT yang memang murah dan sangat-sangat berbaloi ^^.




RM68/botol (200 biji)
Sekotak (3 botol) RM204
*untuk dapatkan harga promosi sekotak (3 botol) ikids cepat-cepat sms/whatsapp/wechat/pm saya okeh ^^


Kelebihan i-kids
==============

+ berasaskan kolustrum dari susu lembu New Zealand (berkualiti tinggi kerana rumput yang dimakan bebas dari racun rumpai)
+ mempunyai HALAL JAKIM
+ bebas pewarna, perasa, pemanis tiruan (rasa susu semulajadi)
+ menguatkan sistem imun
+ disyorkan kepada kanak-kanak yang sering mengalami demam, selesema dan radang tonsil
+ disyorkan kepada pesakit resdung yang kerap selesema pada waktu pagi
+ menajamkan fokus mental (baik untuk minda)
+ menguatkan gigi, tulang, sendi, tulang rawan, tisu otot serta mencantikkan kulit
+ meningkatkan fungsi usus dan perut
+ disyorkan kepada ibu hamil, ibu menyusu dan warga emas


RM78/botol (10 ml)

Kelebihan Avail Propolis
====================

+ antibiotik semulajadi : anti bakteria, anti virus dan anti kulat
+ menguatkan daya imuniti badan
+ membantu merencat sel barah/tumor
+ membantu merawat jangkitan saluran pernafasan (telinga, hidung dan tekak)
+ membantu merawat masalah perut dan usus (ulser, gastrik, buasir berdarah)
+ membantu merawat masalah kulit (jerawat, ekzema dan lain2), gigi, tekak dan ulser mulut
+ membantu masalah sakit puan (keputihan, senggugut, cyst dan fibroid)
+ membantu pesakit kencing manis (luka dan pengaktifan insulin)
+ membantu mengawal berat badan
+ anti-pengoksidaan dan awet muda 

Selain itu, Avail Propolis juga mempunyai kelebihan dari segi teknik pengekstrakannya iaitu dengan menggunakan teknologi bioteknologi terkini. Kelebihan penggunaan teknik ini:

+ tidak menggunakan alkohol jadi tiada sisa alkohol di dalam propolis
+ lebih banyak bahan aktif dapat diekstrak (325 bahan)
+ tiada bahan asing, logam berat, damar dan sisa pelarut di dalam propolis
+ bahan alahan (prenyl caffeate) telah disingkirkan
+ kuasa anti-oksida, imuniti serta membunuh sel barah lebih kuat
+ saiz molekul lebih kecil memudahkan penyerapan oleh tubuh 


PAKEJ JIMAT I-KIDS + PROPOLIS !!

Istimewa bagi pelanggan yang ingin mendapatkan kedua-dua i-kids dan propolis  kerana kami menyediakan pakej jimat khas yang memang murah dan berbaloi-baloi. Boleh buat stok 3 - 6 bulan atau kalau seisi keluarga nak guna memang bagus ambil pakej ni.




Dan untuk tambahan, sempena bulan ini adalah bulan kelahiran saya (12 Januari), kita akan bagi FREE GIFT kepada anda yang membeli pakej ini. Ubat gigi Avail Brite ni pun banyak keistimewaannya antaranya:

+ daripada ekstrak daun pudina asli (bukan perasa pudina tiruan), ekstrak kayu sugi tulen serta ekstrak propolis asli
+ tiada gula, beralkali dan tiada bahan fluorida yang mengakis gigi
+ tiada SLS (bahan menghasilkan buih)
+ sangat disyorkan kepada ibu hamil, perokok, pesakit diabetes serta mereka yang menghadapai masalah  gigi dan gusi berdarah
+ mengurangkan masalah gigi, gusi dan rongga mulut
+ mengatasi masalah nafas berbau
+ mempercepat pemulihan ulser mulut
+ mengelakkan kekeringan mulut

Untuk dapatkan pakej jimat ini beserta free gift TAIPKAN <PAKEJ JIMAT + ABrite> dan hantarkan melalui:

sms/whatsapp/wechat : 0197583883 

*Tawaran ini sah sehingga 31 Januari 2014 sahaja ^^. Jadi cepat dapatkan sebelum terlambat.


Extra Income Melalui Bisnes Avail


As-salam ^_^


Haiiii...lama betul saya tak update apa-apa di sini. Nak ikutkan banyak benda saya nak kongsi dengan anda apakan daya mood menulis asyik ke laut ditambah pula dengan jadual yang semakin padat. Belum terlambat kan nak ucapkan "Selamat Tahun Baru 2014".


Alhamdullillah, bisnes Avail yang saya mulakan pertengahan 2010 dulu semakin menunjukkan peningkatan dalam tahun 2013. Memang pada peringkat awal dulu saya hanya memfokuskan pada jualan runcit sahaja. Tak minat MLM lah katakan. Produk Avail memang mudah diual. Ada sahaja permintaan. Daripada surirumah yang biasa-biasa tiada sebarang pendapatan, melalui platform Avail dapatlah saya mengumpul duit sendiri. Berdikit-dikit mengumpul alhamdulillah tahun lepas diberi rezeki menunaikan umrah, dapatlah beli beberapa barang idaman yang cuma dapat berangan je dulu-dulu dan dapat bagi mak abah setiap kali balik kampung. Rasa bahagia bila dapat berkongsi-kongsi dengan orang yang kita sayang lebih-lebih lagi dengan hasil usaha kita sendiri. Yang penting dapat tengok anak membesar depan mata. Tu sebab utama kenapa saya tak nak bekerja dan pilih untuk berniaga sendiri.


Avail ni memang sebuah syarikat MLM. Saya berminat untuk berbisnes dengan Avail ni dulu sebab tertarik dengan produk pad herbanya. Dalam perancangan nak jual runcit je sebab memang tak pandai bisnes 'cari orang' konon-kononnya. Pada pandangan saya, berniaga tuala wanita in shaa allah boleh bertahan selagi wujudnya wanita di dunia ini. Kemudian barulah saya berjinak-jinak promote produk Avail yang lain pula contohnya Green Fit dan i-kids. Ternyata produk Avail memang senang nak jual. Customer sentiasa cari.


Dalam sibuk menjual runcit akhirnya saya 'terpaksa' buat MLM/network marketing. Hehe.kenapa terpaksa pulak kan? Sebabnya beberapa customer saya yang dapat kesan baik daripada produk yang mereka gunakan (Green Fit) berminat untuk berkongsi kebaikan Green Fit dengan orang lain juga. Dengan perkataan mudahnya, mereka nak jual Green Fit jugak. Dengan perkataan lain mereka nak jadi agen/business partner saya.


Saya dan rakan-rakan business partner (sebahagian). Dari kiri : Zaidi, abang Halim, Eena, Me, Mama Zaharah, Aini dan Kak Yati


Di sinilah saya mula nampak MLM ni sesuatu yang positif. Biasanya dalam bisnes konvensional ada orang nak jual produk yang sama dengan kita, kita rasa tergugat sebab akan ada persaingan. Tapi dalam MLM kita akan ajar dan bimbing agen/business partner tersebut sampailah mereka mampu bergerak sendiri. Tahun ni in shaa allah lebih banyak aktiviti latihan grup yang telah dirancangkan untuk membantu network. Saya bersyukur kerana berada dalam grup yang sangat-sangat supportive. Apatah lagi orang kuat dalam grup tersebut bukanlah orang lain tapi suami saya sendiri, DM Subha. Beliaulah yang banyak mengajar saya. Memang sangat-sangat penyabar sebab dalam banyak-banyak business partner sayalah business partner dia yang paling degil hehe. Terima kasih sayang sebab bersabar dengan isterimu ini <3.


Kenangan masa Avail Rally Selatan 2013


Lama tak menulis panjang pulak jadinya. Saya doakan anda semua sihat, kaya dan berjaya :). Bagi anda di luar sana yang nak cari extra income melalui platform Avail yang mudah boleh hubungi saya. Tak pandai tak apa janji ada minat nak belajar. Saya juga bermula dengan tak pandai. Tak pandai menjual dan tak pandai bercakap tapi masih boleh buat bisnes. Alhamdulillah.


sms/whatsapp/wechat : 0197583883 (rina)/0197299927 (subha)
fb : Rina Avail
emel : inspirasihatcantik@gmail.com



Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy