BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Ikids Bantu Cerdaskan Minda


As-salam..

Alhamdulillah. Nak kongsi kegembiraan semalam. Seperti tahun sebelumnya, anak sulung saya Risya sekali lagi dapat tempat pertama dalam kelas (darjah 2), tempat pertama untuk keseluruhan (darjah 2) serta terbaik dalam mata pelajaran Bahasa Arab. Di sekolah agama juga keputusan periksa akhir tahunnya cemerlang. 


Risya (kiri sekali) dengan kawan-kawannya yang juga mengambil ikids. Masing-masing pegang ikids dah boleh jadi duta dah ni hihi. Tahniah sayang semua :). Moga menjadi anak yang cemerlang dunia akhirat.


Gambar kenang-kenangan sekeluarga. Mama dengan papa Risya pun selalu makan ikids juga. Kalau rasa nak demam, selesema atau sakit tekak cepat-cepat kunyah 4 biji in shaa allah tak jadi sakit.


Dari tadika memang saya nampak Risya agak menyerlah dari segi akademik. Tapi dia kerap demam dulu-dulu. Apatah lagi dia jenis budak yang memilih makan jadi risiko kekurangan zat makanan tu memang ada. Saya mula bagi dia ikids masa umurnya 6 tahun. Memang nampak perubahan dari segi tahap kesihatan dia. Kalau ada musim budak-budak demam atau selesema di sekolah Risya tak mudah dijangkiti. Kanak-kanak yang selalu jatuh sakit boleh terjejas dari segi pembelajaran. 


Ikids juga membantu kanak-kanak untuk lebih fokus. Dari yang saya perhatikan Risya bukanlah jenis budak yang rajin belajar di rumah. Esok nak periksa baru nak buka buku. Itu pun tidur atau tengok tv yang lebih. Risau juga saya tengok gaya dia belajar. Ini bermakna dia hanya ingat apa yang cikgu ajar dalam kelas ketika menjawab soalan peperiksaan. Tuisyen atau buku latihan tambahan memang tiada kerana saya kasihan tengok dia penat sekolah pagi dan petang (sekolah agama).


Kalau ada ibu bapa yang nak cuba ikids untuk anak-anak bolehlah hubungi saya ya. In shaa allah saya akan bagi best price ^^.

sms/whatsapp : 0197583883
emel : inspirasihatcantik@gmail.com




Kenangan Manis di Konvensyen Avail Ke-9 2013


As-salam..


Lama tak update. Bizi sesangat. Alhamdulillah. Order makin bertambah dari hari ke hari. Terima kasih kepada semua yang sudi mencuba produk Avail dari kami. Produk Avail sememangnya berkualiti dan saya sekeluarga memang menggunakannya. Dah guna sejak 2010 dan sekarang dah 2013 memang betul-betul puas hati. Dalam masa yang sama boleh mendatangkan pendapatan yang lumayan jugak. Syukur alhamdulillah.


Rasa seronok sangat, baru-baru ni diraikan dalam majlis yang penuh gilang-gemilang di PICC. Untuk konvensyen kali ke-9 ini betul-betul kenangan manis buat saya dan suami. Alhamdulillah. Saya berjaya mencapai pangkat Gold Manager dalam perniagaan ini. Gold Manager (GM) pangkat yang diidam-idam oleh setiap pengedar sebab dengan pangkat ini pelbagai bonus akan diberikan oleh syarikat asalkan kita rajin. 


Suami saya pula berjaya mencapai pangkat Diamond Manager (satu pangkat lebih tinggi dari GM) dan bertambah-tambah manis berjaya menjadi antara top 5 Diamond Manger dalam Malaysia. Alhamdulillah. Tahniah my dear :). Juga tahniah buat grup kami AEG Selatan kerana berjaya menjadi juara keseluruhan untuk tahun ni. Buat AEG lain anda juga hebat cuma kali ini rezeki berpihak pada kami. In shaa allah bersainglah secara sihat kerana kita semua 1 team, 1 heart, 1 mission.


Selebihnya kita layan gambar je yukk hihi.


Ketika menerima penganugerahan GM. Jujurnya saya buat bisnes ni bukan untuk kejar pangkat pada mulanya tapi nak cari pocket money hihi. Tapi bila buat dan terus buat tak sangka capai jugak pangkat GM ni.


Diiring oleh rakan seperjuangan dan BOS (boys of straits) ketika suami naik pentas untuk penganugerahan Diamond Manager. Meriah sungguhlah masa tu sebab mereka semua happening main drum lah apa semua. Rasa macam pengantin baru pun ada hihi.


Dalam ramai-ramai Diamond Manager suami terpilih sebagai salah seorang top diamond. Syukur alhamdulillah.


Dengan pengasas Avail, cikgu Khoo.


Sijil yang saya pegang tu suami punya. Tab aura je hihi.


Cik Fifie yang snap gambo ni hihi.


Gambar dari fb GM Fieya. Gambar kenangan dengan orang kuat grup kami, GM Fieya dan adik-adik beliau.


Dengan rakan-rakan seperjuangan di Avail International.


In shaa allah. Moga-moga tahun depan kita jumpa lagi di PICC dengan kejayaan yang lebih besar lagi. Amin. Ada Visi Allah Izin Laluan.



Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy