BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Video Proses Pembuatan Tuala Wanita


As-salam ladies..

Cuba anda saksikan video ni. Adakah anda masih akan menggunakan tuala wanita yang biasa anda gunakan? Sayangi mahkota kewanitaan kita. Dah rosak tiada galang gantinya.





 Sharing is caring ^-^. Bagi anda yang berminat untuk mencuba tuala wanita kapas FC Bio Sanitary Pad Avail boleh hubungi saya. Pembelian boleh dalam bentuk loose atau boleh beli secara pakej (1 bundle atau 3 bundle) untuk penjimatan berbaloi-baloi. Hubungi saya untuk info pakej. Saya akan beri anda the best price dearies ^-^.


sms/whatsapp : 0197583883
PM : https://www.facebook.com/messages/sihatcantik
emel : inspirasihatcantik@gmail.com


Lipstik Avail Sesuai Untuk Bibir Sensitif


As-salam :)..

Adakah anda menghadapi masalah bibir kering, menggelupas dan rasa gatal bila pakai lipstik? Sekiranya ya, anda ada masalah bibir sensitif dan alah kepada gincu sama macam yang saya hadapi. Dah lama saya tak pakai lipstik cuma pakai pelembab bibir yang ada menthol jenama lipice, satu-satunya jenama yang sesuai dengan saya.

Alhamdulillah lepas cuba lipstik avail ternyata ianya sesuai dengan bibir saya yang sensitif. Pilihan warna pun sangat cantik! 


Avail Max-Moist Lipstik. 
Harga RM33.

002 : orange
003 : hot pink
004 : nude pink 
009 : metallic red
010 : ikut suhu darah (satin finish)

Antara 5 kaler ni saya paling suka 002 dan 004 ;).


Warna 004 salah satu kegemaran saya =). Untuk kesan berkilat saya tambahkan sapuan lipgloss. Untuk lebih cantik dan lembut apply lipstik guna brush.


Antara testimoni mereka yang pernah cuba lipstik avail :

TESTIMONI 1



TESTIMONI 2

credit : GM Fieya 

Selamat tinggal bibir kering dan gatal =). Happy sangat sebab dah boleh pakai lipstik hehe.


Kalau anda berminat nak dapatkan lipstik ni boleh hubungi saya melalui PM/sms/whatsapp/wechat =D.

sms/whatsapp : 0197583883
emel : inspirasihatcantik@gmail.com

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy