BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Hilangkan Jeragat Di Wajah



As-salam..

Jeragat atau pigmentasi yang tumbuh melata di wajah sememangnya merungsingkan. Antara puncanya ialah daripada masalah jerawat yang meninggalkan kesan hitam apabila kering, perubahan hormon sewaktu hamil dan menyusukan bayi ataupun akibat terdedah kepada sinaran UV daripada matahari. Jeragat menyebabkan wajah nampak kusam dan kotor.


Kalau anda ada masalah jeragat, boleh cuba rawat dengan menyapukan pada wajah serum A.B. Series yang diformulasikan daripada stem sel epal swis ini sebanyak 2 kali sehari, siang dan malam. Macam yang saya pernah cerita dalam entri sebelum ini, sel stem epal memang satu penemuan menakjubkan dalam bidang kecantikan. Sel stem epal boleh melindungi sel stem kulit manusia, mengekalkan ciri-ciri sel stem kulit serta memanjangkan jangka hayat sel-sel kulit.


Harga RM98/botol (10 ml). 

Pembelian sebanyak 3 botol layak dapat harga promosi. Nak harga promosi sila hubungi saya okeh ;).




Ni antara testimoni A.B. Series serum. Selepas 3 minggu jeragatnya sedikit pudar. Jeragat memang degil dan susah nak hilangkan sebab tu tak boleh expect harini sapu esok pagi muka terus dah bersih. Mesti ambil masa untuk hilang sebab serum apple stem cell ni merawat secara lembut. Ia memulihkan kembali sel-sel kulit kita yang telah rosak. 


Bila nak pakai serum? 

Iaitu selepas kita cuci muka dengan pencuci dan apply toner barulah apply serum ni. Hanya 2-3 drops dah memadai untuk disapu ke seluruh bahagian wajah. Fokus lebih pada kawasan yang berjeragat. Lepas tu kalau nak keluar sangat penting untuk kita pakai sunblock. Tak guna kalau kita rawat lepas tu kita rosakkan semula. Kena ingat jeragat kalau dah ada susah nak hilang jadi lebih baik mencegah daripada merawat. Macam mana nak cegah? Sentiasa ingat nak pakai sunblock dan jangan lupa apply A.B.Series Apple Stem Cell Serum ni 2x sehari <3.


Sunblock penting untuk menghindarkan jeragat !

Saya suka nak syorkan anda pakai Perfect Beaute Cream (PBC) sebagai sunblock. Selain berfungsi sebagai sunblock PBC juga boleh jadi foundation + bedak. Maknanya pakai PBC je dah cukup. Kalau nak tidur tak perlu nak pakai PBC. Cukup dengan sapuan serum atau kalau nak tambah dengan krim malam juga boleh. Tapi bagi saya lebih suka tak pakai krim malam cukup dengan serum je sebab saya tak suka tepek banyak benda kat muka. 


Perfect Beaute Cream

RM96


Supplemen dalaman untuk cepatkan kesan hilang jeragat

Selain sapuan serum, saya syorkan juga i-food untuk supplemen dalaman bagi mempercepatkan proses memudarkan jeragat. I-food mengandungi isolated soy (organik dan tidak diubahsuai secara genetik) yang merupakan sumber protein. Protein sangat penting dalam proses menghasilkan sel baru. Nak kulit yang cantik dan sihat kena dapatkan protein daripada makanan yang baik. 


Orait stop sini dulu yepp.Tata titi tutu. Oh ye lupa pulak kalau nak order atau nak bertanya boleh hubungi saya melalui salah satu cara di bawah.

sms/whatsapp : 0197583883
emel : inspirasihatcantik@gmail.com

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy