BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Testimoni Green Fit Terbaik Untuk Buasir


As-salam..

Testimoni dari salah seorang customer saya. Beliau telah cuba sekotak Green Fit dan share dengan kawannya yang bermasalah buasir dan sukar membuang. Alhamdulillah, dengan izin Allah produk Green Fit ni sangat-sangat membantu hinggakan ayah beliau pun berminat untuk cuba.




For those yang belum tau Green Fit ni apa ianya adalah makanan tambahan berupa serat makanan/fiber. Orang dewasa memerlukan antara 25g - 30g serat/fiber setiap hari. Namun corak pemakanan manusia masa kini sangatlah kurang pengambilan serat. Tu sebab kita memerlukan makanan tambahan seperti Green Fit. 


Green Fit sangat-sangat disyorkan kepada mereka yang bermasalah sembelit, buasir dan juga boleh digunakan untuk detoks usus. Mereka yang ingin menurunkan berat badan juga boleh mengambil Green Fit untuk proses membuang najis lama yang menjadi salah satu faktor berat susah turun. Tapi Green Fit bukan produk pelangsingan ye. 


Puasa-puasa tengok gambar ni terhaus pulak huhu ~

RM75/box
*excluded postage

Kelebihan Green Fit:
  • Kandungannya 100% semulajadi boleh rujuk >>SINI
  • Tidak mengandungi pewarna, perasa, pengawet dan gula tiruan
  • Tidak mengandungi julap
  • Tidak mempunyai kandungan GMO (Genetically Modified Organism)
  • Rasa yang sedap
  • Tidak menyebabkan sakit perut dan cirit-birit


PROMOSI !!

Dapatkan harga PROMOSI dengan pembelian 3 atau 9 kotak Green Fit. Juga boleh beli secara borong 50 kotak atau 210 kotak Green Fit.


Untuk order/pertanyaan:
sms/whatsapp : 0197583883
emel : inspirasihatcantik@gmail.com

Seminar Aura Kekayaan & Kesihatan

As-salam..

TARIKH | 20 Julai 2013
LOKASI | Hotel Pelangi, Muar
MASA | 8.00 - 9.00 pagi


In shaa allah, AMG Group akan mengadakan satu mini seminar hari sabtu ni, 20 Julai 2013. Tarikh tersebut memang cantik sangat. Tempat pun cantik iaitu di Muar, bandar maharani. Kalau ikut metafizik tarikh dan tempat tersebut beraura positif. Tarikh yang sangat-sangat sesuai kalau nak start bisnes, mulakan kerjaya baru dan sebagainya. 


Speaker pada hari tersebut, Encik Nor Edie Katmin juga seorang yang mengamalkan konsep metafizik dalam perniagaannya. Alhamdulillah dengan izin Allah beliau yang pernah gagal dalam perniagaan kini seorang usahawan yang sangat berjaya. Kebetulan 20 Julai adalah harijadi beliau jadi wajibla kita datang untuk tap energi kejayaan dari beliau ;). Masa seminar tu nanti, beliau akan kongsikan serba sedikit bagaimana beliau apply metafizik untuk bisnes, cara memaksimumkan penggunaan otak kanan serta cara menghindarkan kebocoran rezeki. Dan yang lagi best sifu metafizik Malaysia, encik eddie rosyadie pun akan datang untuk sesi khas doa kekayaan.


BERITA BAIK !! Bagi anda yang tinggal berhampiran Muar, Melaka dan sekitarnya boleh sama-sama join seminar ni. Tiket RM10 bagi 10 yang terawal mendaftar sahaja. Bagi yang nak booking seat boleh hubungi saya segera.


sms/whatsapp : 0197583883
PM : https://www.facebook.com/messages/sihatcantik
emel : inspirasihatcantik@gmail.com


Testimoni Green Fit : Melawaskan dan Mengempiskan Perut

As-salam..

Short update je ye. Sedang kebizian huhu. Dah lama dapat testimoni ni daripada my customer tapi tak sempat nak share kat sini. TQ eh sis sharing.


Green Fit memang tip top! Kalau ada yang mengalami masalah susah nak buang air, buasir, selalu rasa letih-lesu, kulit kusam, berjerawat dan berjeragat, badan banyak angin, badan dan nafas berbau bolehla try Green Fit ni. In shaa allah berkesan. Rasanya pun sedap. Memang sangat-sangat disyorkan kepada yang mengalami masalah sembelit dan kepada mereka yang nak detoks usus




RM75/box (15 sachet)

Harga PROMOSI dengan pembelian pek kombo 3 box/9 box

3 box - RM189
9 box - RM448

*harga belum termasuk kos pengeposan

sms/whatsapp : 0197583883

emel: inspirasihatcantik@gmail.com





Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy