BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Supplemen Perlu Dibawa ke Umrah

As-salam..

Dah lama niat nak tulis tentang ni tapi asyik tertunda je. Ada banyak lagi benda saya nak tulis dan update tapi tak berkesempatan. Entri travelog umrah saya pun tak siap lagi T_T


Jumaat sampai Ahad baru-baru ni saya pergi program GogogoDiamond yang dianjurkan oleh pihak syarikat Avail dekat Port Dickson. Jerebu teruk kat sana masa tu. IPU mencecah paras bahaya. Tak dapat nak menikmati keindahan laut huhu. 


Walaupun jerebu teruk sampai dalam dewan pun nampak asap alhamdulillah saya sihat. Memang tiap pagi tak lupa ambil i-food dengan Avail propolis. Kedua-dua supplemen ni elok diambil musim-musim macam ni. Udara yang kotor bila masuk dalam sistem badan kita akan jadi toksin. I-food bagus sebab fungsinya sebagai pembersih sistem badan daripada toksin terutamanya hati. Avail Propolis pula boleh menguatkan daya tahan tubuh kita daripada serangan penyakit. Mak saya yang sakit tekak sebab jerebu bila minum Avail Propolis alhamdulillah berkurangan sakitnya.


Masa pergi umrah, i-food dengan Avail Propolis ni juga antara supplemen yang saya bawa selain Green Fit dan i-kids. I-food takde pulak dalam gambar sebab pack dalam beg hubby hihi.


Masa kat Mekah cuaca panas sangat sampai mencecah 55°C. Angin yang bertiup memang rasa panas seolah-olah macam duduk depan ketuhar. Debu jangan cakaplah sebab Mekah tengah banyak pembinaan untuk baik pulih Masjidil Haram. Hotel-hotel pun banyak yang sedang diruntuhkan. Tapi masa kat sana kita kena sabar dengan segala dugaan dan jangan mengeluh. Alhamdulillah sepanjang di sana saya dikurniakan kesihatan untuk beribadat. Berkat doa dan minum air zam-zam dengan Avail Propolis. Balik ke Malaysia juag saya sihat. Takde demam, batuk-batuk, selesema atau sakit tekak. Semuanya dengan izin Allah. Alhamdulillah :).

Boleh nampak kat belakang tu banyak kren kan :)

Kepada pembaca blog saya ni, kalau anda inginkan kesihatan yang optimum saya suggest amalkan minum i-food dan Avail Propolis. Saya sekeluarga memang amalkan dan banyak kesan positif yang dirasai. Kalau dulu saya selalu demam. Minum ais sikit dah demam. Kena habuk sikit kena resdung. Bangun pagi kalau tak bersin dan hidung berair memang tak sah. 


Alhamdulillah dengan pengambilan secara konsisten saya dah jarang demam (setahun adalah sekali), dah boleh minum ais, tak alah lagi dengan habuk dan yang paling menggembirakan bangun pagi dah tak seksa lagi melayan bersin dan selesema. 


Macam i-food tu saya ambil 3x seminggu je. Avail Propolis memang tiap pagi saya ambil. Lagipun propolis ni juga boleh mencegah kanser. Apabila semakin berusia kenalah sentiasa lebih prihatin dengan kesihatan kita. Tak salah berbelanja sikit untuk kesihatan. Lebih murah berbanding kos yang perlu ditanggung kalau dah jatuh sakit. Apa pun semuanya dengan izin Allah s.w.t. Kita berusaha sahaja dengan memilih yang terbaik untuk kesihatan kita :).



I-food - RM190/box (20 sachet)
Avail Propolis - RM78/botol (10 ml)

Beli dua-dua sekali ada DISKAUN iaitu RM250 sahaja.

PROMOSI !!

2 box i-food + 1 botol Avail Propolis RM390 PERCUMA 2 botol Avail Propolis


sms/whatsapp : 0197583883
emel : inspirasihatcantiK@gmail.com 





TESTIMONI I-KIDS : Untuk Radang Tonsil & Sinus

As-salam..

Alhamdulillah. Saya selamat menjejakkan kaki ke bumi Malaysia pada petang Ahad, 10 Jun 2013. Sepatutnya hari Sabtu lagi dah sampai tapi disebabkan flight delay kami terpaksa bermalam di Colombo. Mujurla tempat penginapan yang disediakan di Colombo sangat-sangat ok. Bolehla kiranya macam berhoneymoon sekejap berehat-rehat sebelum balik ke Malaysia. Kalau ada yang nak carik hotel kat Colombo saya syorkan Tamarind Tree Hotel. Suasananya tenang sebab dalam kawasan kampung dan berkonsepkan Resort Garden.



Oklah cerita pasal umrah next time saya stori-mori. Mungkin saya akan cerita banyak tentang tu nanti dekat blog personal saya www.cikbetty.blogspot.com. Buat masa ni belum ada kesempatan lagi. 


Hari ni saya nak update testimoni i-kids salah seorang customer saya, sis Shamsiah. Dah dapat testimoni ni sebelum pegi umrah haritu tapi tak sempat nak share. Anak sis Shamsiah ada masalah kerap kena radang tonsil, selalu demam dan sinus. Alhamdulillah, bila ambil i-kids sebagai supplemen harian ada perubahan positif pada anaknya. Masa tu sis Shamsiah baru beli sebotol je tapi dah nampak kesan. Alhamdulillah semuanya dengan izin Allah :).



Kalau ada ibu bapa di luar sana yang nak cuba i-kids ni bolehla hubungi saya ok :).



RM68/botol (200 biji)

PROMOSI : Beli 2 botol dapatkan botol ke-3 dengan 50% diskaun


sms/whatsapp : 0197583883
emel : inspirasihatcantik@gmail.com





Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy