BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Kenangan Manis di Konvensyen Avail Ke-9 2013


As-salam..


Lama tak update. Bizi sesangat. Alhamdulillah. Order makin bertambah dari hari ke hari. Terima kasih kepada semua yang sudi mencuba produk Avail dari kami. Produk Avail sememangnya berkualiti dan saya sekeluarga memang menggunakannya. Dah guna sejak 2010 dan sekarang dah 2013 memang betul-betul puas hati. Dalam masa yang sama boleh mendatangkan pendapatan yang lumayan jugak. Syukur alhamdulillah.


Rasa seronok sangat, baru-baru ni diraikan dalam majlis yang penuh gilang-gemilang di PICC. Untuk konvensyen kali ke-9 ini betul-betul kenangan manis buat saya dan suami. Alhamdulillah. Saya berjaya mencapai pangkat Gold Manager dalam perniagaan ini. Gold Manager (GM) pangkat yang diidam-idam oleh setiap pengedar sebab dengan pangkat ini pelbagai bonus akan diberikan oleh syarikat asalkan kita rajin. 


Suami saya pula berjaya mencapai pangkat Diamond Manager (satu pangkat lebih tinggi dari GM) dan bertambah-tambah manis berjaya menjadi antara top 5 Diamond Manger dalam Malaysia. Alhamdulillah. Tahniah my dear :). Juga tahniah buat grup kami AEG Selatan kerana berjaya menjadi juara keseluruhan untuk tahun ni. Buat AEG lain anda juga hebat cuma kali ini rezeki berpihak pada kami. In shaa allah bersainglah secara sihat kerana kita semua 1 team, 1 heart, 1 mission.


Selebihnya kita layan gambar je yukk hihi.


Ketika menerima penganugerahan GM. Jujurnya saya buat bisnes ni bukan untuk kejar pangkat pada mulanya tapi nak cari pocket money hihi. Tapi bila buat dan terus buat tak sangka capai jugak pangkat GM ni.


Diiring oleh rakan seperjuangan dan BOS (boys of straits) ketika suami naik pentas untuk penganugerahan Diamond Manager. Meriah sungguhlah masa tu sebab mereka semua happening main drum lah apa semua. Rasa macam pengantin baru pun ada hihi.


Dalam ramai-ramai Diamond Manager suami terpilih sebagai salah seorang top diamond. Syukur alhamdulillah.


Dengan pengasas Avail, cikgu Khoo.


Sijil yang saya pegang tu suami punya. Tab aura je hihi.


Cik Fifie yang snap gambo ni hihi.


Gambar dari fb GM Fieya. Gambar kenangan dengan orang kuat grup kami, GM Fieya dan adik-adik beliau.


Dengan rakan-rakan seperjuangan di Avail International.


In shaa allah. Moga-moga tahun depan kita jumpa lagi di PICC dengan kejayaan yang lebih besar lagi. Amin. Ada Visi Allah Izin Laluan.



0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy