Testimoni Green Fit Terbaik Untuk Buasir


As-salam..

Testimoni dari salah seorang customer saya. Beliau telah cuba sekotak Green Fit dan share dengan kawannya yang bermasalah buasir dan sukar membuang. Alhamdulillah, dengan izin Allah produk Green Fit ni sangat-sangat membantu hinggakan ayah beliau pun berminat untuk cuba.
For those yang belum tau Green Fit ni apa ianya adalah makanan tambahan berupa serat makanan/fiber. Orang dewasa memerlukan antara 25g - 30g serat/fiber setiap hari. Namun corak pemakanan manusia masa kini sangatlah kurang pengambilan serat. Tu sebab kita memerlukan makanan tambahan seperti Green Fit. 


Green Fit sangat-sangat disyorkan kepada mereka yang bermasalah sembelit, buasir dan juga boleh digunakan untuk detoks usus. Mereka yang ingin menurunkan berat badan juga boleh mengambil Green Fit untuk proses membuang najis lama yang menjadi salah satu faktor berat susah turun. Tapi Green Fit bukan produk pelangsingan ye. 


Puasa-puasa tengok gambar ni terhaus pulak huhu ~

RM75/box
*excluded postage

Kelebihan Green Fit:
  • Kandungannya 100% semulajadi boleh rujuk >>SINI
  • Tidak mengandungi pewarna, perasa, pengawet dan gula tiruan
  • Tidak mengandungi julap
  • Tidak mempunyai kandungan GMO (Genetically Modified Organism)
  • Rasa yang sedap
  • Tidak menyebabkan sakit perut dan cirit-birit


PROMOSI !!

Dapatkan harga PROMOSI dengan pembelian 3 atau 9 kotak Green Fit. Juga boleh beli secara borong 50 kotak atau 210 kotak Green Fit.


Untuk order/pertanyaan:
sms/whatsapp : 0197583883
emel : inspirasihatcantik@gmail.com

No comments