BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Testimoni Green Fit : Melawaskan dan Mengempiskan Perut

As-salam..

Short update je ye. Sedang kebizian huhu. Dah lama dapat testimoni ni daripada my customer tapi tak sempat nak share kat sini. TQ eh sis sharing.


Green Fit memang tip top! Kalau ada yang mengalami masalah susah nak buang air, buasir, selalu rasa letih-lesu, kulit kusam, berjerawat dan berjeragat, badan banyak angin, badan dan nafas berbau bolehla try Green Fit ni. In shaa allah berkesan. Rasanya pun sedap. Memang sangat-sangat disyorkan kepada yang mengalami masalah sembelit dan kepada mereka yang nak detoks usus




RM75/box (15 sachet)

Harga PROMOSI dengan pembelian pek kombo 3 box/9 box

3 box - RM189
9 box - RM448

*harga belum termasuk kos pengeposan

sms/whatsapp : 0197583883

emel: inspirasihatcantik@gmail.com





0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy