Seminar Aura Kekayaan & Kesihatan

As-salam..

TARIKH | 20 Julai 2013
LOKASI | Hotel Pelangi, Muar
MASA | 8.00 - 9.00 pagi


In shaa allah, AMG Group akan mengadakan satu mini seminar hari sabtu ni, 20 Julai 2013. Tarikh tersebut memang cantik sangat. Tempat pun cantik iaitu di Muar, bandar maharani. Kalau ikut metafizik tarikh dan tempat tersebut beraura positif. Tarikh yang sangat-sangat sesuai kalau nak start bisnes, mulakan kerjaya baru dan sebagainya. 


Speaker pada hari tersebut, Encik Nor Edie Katmin juga seorang yang mengamalkan konsep metafizik dalam perniagaannya. Alhamdulillah dengan izin Allah beliau yang pernah gagal dalam perniagaan kini seorang usahawan yang sangat berjaya. Kebetulan 20 Julai adalah harijadi beliau jadi wajibla kita datang untuk tap energi kejayaan dari beliau ;). Masa seminar tu nanti, beliau akan kongsikan serba sedikit bagaimana beliau apply metafizik untuk bisnes, cara memaksimumkan penggunaan otak kanan serta cara menghindarkan kebocoran rezeki. Dan yang lagi best sifu metafizik Malaysia, encik eddie rosyadie pun akan datang untuk sesi khas doa kekayaan.


BERITA BAIK !! Bagi anda yang tinggal berhampiran Muar, Melaka dan sekitarnya boleh sama-sama join seminar ni. Tiket RM10 bagi 10 yang terawal mendaftar sahaja. Bagi yang nak booking seat boleh hubungi saya segera.


sms/whatsapp : 0197583883
PM : https://www.facebook.com/messages/sihatcantik
emel : inspirasihatcantik@gmail.com


No comments