BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



TESTIMONI I-KIDS : Untuk Radang Tonsil & Sinus

As-salam..

Alhamdulillah. Saya selamat menjejakkan kaki ke bumi Malaysia pada petang Ahad, 10 Jun 2013. Sepatutnya hari Sabtu lagi dah sampai tapi disebabkan flight delay kami terpaksa bermalam di Colombo. Mujurla tempat penginapan yang disediakan di Colombo sangat-sangat ok. Bolehla kiranya macam berhoneymoon sekejap berehat-rehat sebelum balik ke Malaysia. Kalau ada yang nak carik hotel kat Colombo saya syorkan Tamarind Tree Hotel. Suasananya tenang sebab dalam kawasan kampung dan berkonsepkan Resort Garden.



Oklah cerita pasal umrah next time saya stori-mori. Mungkin saya akan cerita banyak tentang tu nanti dekat blog personal saya www.cikbetty.blogspot.com. Buat masa ni belum ada kesempatan lagi. 


Hari ni saya nak update testimoni i-kids salah seorang customer saya, sis Shamsiah. Dah dapat testimoni ni sebelum pegi umrah haritu tapi tak sempat nak share. Anak sis Shamsiah ada masalah kerap kena radang tonsil, selalu demam dan sinus. Alhamdulillah, bila ambil i-kids sebagai supplemen harian ada perubahan positif pada anaknya. Masa tu sis Shamsiah baru beli sebotol je tapi dah nampak kesan. Alhamdulillah semuanya dengan izin Allah :).



Kalau ada ibu bapa di luar sana yang nak cuba i-kids ni bolehla hubungi saya ok :).



RM68/botol (200 biji)

PROMOSI : Beli 2 botol dapatkan botol ke-3 dengan 50% diskaun


sms/whatsapp : 0197583883
emel : inspirasihatcantik@gmail.com





0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy