BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



PROMOSI ROADSHOW : GREEN FIT MURAH !!


As-salam..

Promosi roadshow datang lagi !! Dengan pembelian pek fc bio combination + 1 box ifood dengan harga DISKAUN melayakkan anda mendapat harga promosi GREEN FIT 3 box dengan harga RM70 sahaja. 3 box tau bukan 1 box. Huhu. Memang murah sangat-sangat especially Green Fit. Normal price untuk 1 box Green Fit ialah RM75. Kalau 3 box Green Fit ni kebiasaannya harga diskaun pun ialah RM189. Tapi untuk promosi ini cuma RM70 sahaja!!




Promosi ini adalah bersempena roadshow yang bakal diadakan pada 11 Mei 2013 bertempat di Hotel Katerina, Batu Pahat. Jadi pakej promosi ini terbuka kepada sesiapa sahaja mulai dari hari ini hinggalah 11 Mei 2013. Tak kira anda join roadshow ke tak boleh beli pakej promosi ini.


Bagi yang tinggal dekat-dekat dengan Batu Pahat atau yang jauh pun apa salahnya kalau nak join roadshow boleh hubungi saya. Tiket cuma RM10 sahaja (dapat door gift 2 sachet green fit dan shaker + cabutan bertuah). Dan sesiapa yang join roadshow dan beli pakej promosi di atas dapat free coaching daripada SCM Azman Bidin, bekas akauntan yang kini dah tukar profesion menjadi usahawan. Minat nak bisnes tapi tak tau cara rugi kalau tak rebut peluang belajar daripada orang yang berpengalaman macam ni.


Nak beli pakej promosi roadshow atau nak join roadshow boleh hubungi saya laju-laju :).

sms/whatsapp: 0197583883
emel: inspirasihatcantik@gmail.com


0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy