BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



PROMOSI PERFECT BEAUTE CREAM AVAIL DATANG LAGI !!


As-salam..

Yeayyy !! Promosi PBC datang lagi :D. Bedak+foundation yang kalau dah cuba pasti jatuh chenta. Dulu saya memang ada masalah kalau nak beli bedak compact dengan foundation. Yang paling menyusahkan nak pilih kaler yang sesuai dengan kulit. Berdiri tegak berjam-jam depan rak mekap tu sampaikan amoi watson jeling-jeling hikhik. Orang kata kalau nak pilih kaler foundation kena test dekat bahagian rahang. Tengok kalau hilang means kaler foundation tu sesuai dengan kulit kita. Tak boleh test dekat tangan sebab warna kulit tak sama. Tapi yang sakit hati kalau tester pun takda. Ataupun kalau ada rupa tester dia buat kita pikir 3-4 kali nak test-test kat muka :P.


Inilah dia PBC, my best friend. Dalam ada disediakan span dan siap cermin. Senang nak touch-up.


Sebelum nak cerita pasal promosi ni, saya nak share satu pengalaman lucu masa kat universiti dulu. Dah namanya perempuan kan pegi kelas nak tenyeh foundation juga hikhik. Masa tu pakai foundation yang murah jenis cecair punya. Saya tak ingat apa jenamanya. Sekali pakai muka kuning daaa. Bulan depannya foundation tu habis beli pulak kaler lain jenama yang sama. Pilih tona yang agak pinkish sikitlah nak feeling-feeling muka pink gittewww. Sekalinya masa kat kelas ada satu mamat tu duk tegur. "Apesal aku tengok muka ko kejap kuning kejap pink eh?" Tsskkk T_T. Nampak sangat kaler foundation tak matching dengan warna kulit huhu.


Masalah nak pilih foundation tu berlarutan sampai dah masuk alam pekerjaan. Masa tu suka pakai krim siang  je. Tapi tak selesa sebab melekit-lekit. Alhamdulillah apabila AvailBeauty ada keluarkan bedak+foundation, Perfect Beaute Cream ni memang happy sangat-sangat. Setel semua problem. Jimat pun jimat. Tak payah beli asing-asing. Sebab PBC ni dah merangkumi bedak compact+foundation sekali. Siap ada SPF 30 lagi. Jadi tak perlulah nak berlama-lamaan sapu pelbagai jenis krim kat muka. Kaler dia pun 1 jenis sahaja. Tak payah  pening kepala nak pilih kaler apa. Hanya sapukan rata-rata dan ianya akan mengikut warna kulit kita. Terus kulit jadi gebusss dan glowing :).


Kalau anda teruja nak cuba bedak ni, sekaranglah masanya. Sebab ada PROMOSI giler best punya :D. Promosi ini bersempena hari ibu tak lama lagi. Bolehla hadiahkan PBC ini untuk diri sendiri dan ibu anda :).


Promosi bermula sekarang dan akan tamat pada 10 Mei 2013.


Harga PBC RM96/box
Kalau beli 2/4/6 box akan dapat diskaun lagi (bagi yang bukan ahli).


Kelebihan dan kebaikan

  • HALAL (ada pengesahan dari JAKIM)
  • Kandungan daripada bahan semulajadi (ekstrak kulit manggis, kolagen terhidrolisis, minyak beras germa, ekstrak akar licorice, bisabolol, vitamin C dan vitamin E
  • Tidak mengandungi paraben
  • Buatan MALAYSIA (jom sokong produk tempatan)
  • Mempunyai kelulusan KKM (NOT111101227K)

Bahan Utama
Khasiat dan Kebaikan
Ekstrak kulit manggis
Garcinia mangostana
Kaya dengan anti-oksidan yang membantu menentang radikal bebas (punca penuaan)
Melembutkan kulit
Hydrolized collagen
Merupakan ekstrak kolagen daripada ikan laut dalam
Berkesan mengurangkan tanda-tanda awal penuaan
Memberi keanjalan dan kelembapan pada kulit
Membina sel kulit baru
Ekstrak akar licorice
Glycyrrhiza glabra
Mencerahkan kulit dengan menghalang pembentukan melanin
Merawat, menyembuh dan menyegarkan kulit serta mengelakkan kulit dari keradangan dan alergi
Mencegah pigmentasi
Vitamin E (Tocopherol)
Anti-oksidan, anti-radang dan anti-penuaan
Membantu memperbaiki sel kulit yang rosak
Memberikan kelembapan
Mengurangkan kesan parut
Vitamin C
Menghalang proses melanogenesis (pembentukan melanin yang menyebabkan kulit menjadi gelap
Minyak beras germa
Oryza sativa
Anti-oksidan
Menganjalkan dan melembabkan kulit
Kaya dengan oleic dan linoleic acid (agen anti-oksida)
Ekstrak bisabol
Agen pencerah semulajadi dari tumbuhan Candeia
Menghalang pembentukan melanin

Yang berminat nak order boleh bagi details nama, alamat dan jumlah item melalui:
sms/whatsapp : 0197583883
emel : inspirasihatcantik@gmail.com

0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy