Avail Propolis Membantu Merawat Ekzema

As-salam..

Avail Propolis memang ada banyak kegunaannya. Sebab itu saya syorkan supplemen ini sebagai supplemen yang perlu ada dalam setiap rumah. Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga, dari peringkat kanak-kanak hinggalah orang tua.


Salah satu kegunaan Avail Propolis adalah untuk membantu merawat masalah ekzema. Menggunakan Avail Propolis lebih baik berbanding penggunaan krim biasa kerana propolis adalah semulajadi dan tidak mengandungi steroid.


Alhamdulillah, ada customer yang sudi sharekan testimoni mereka menggunakan Avail Propolis untuk membantu merawat masalah ekzema. TQ ye :).


Testimoni 1
Testimoni 2

credit : GM khalid zahrom

Kepada anda di luar sana yang ada anak menghadapi masalah ekzema atau anda sendiri mengalaminya bolehlah mencuba Avail Propolis. In shaa allah. Mudah-mudahan serasi. Nak baca lebih info tentang kelebihan dan kebaikan Avail Propolis berbanding propolis lain di pasaran boleh klik >>SINI.


RM78/botol (10 ml)
3 botol RM180 (jimat RM54)

MAL06011766T


Sekarang ini kami ada buat PROMOSI, dengan setiap pembelian 2 box ikids (6 botol) + 1 botol propolis akan dapat PERCUMA lagi bukan 1 tapi 2 botol propolis. Memang berbaloi-baloi. Siapa nak cepat-cepat sms/whatsapp saya : 0197583883 atau PM di http://www.facebook.com/sihatcantik.
No comments