BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



AMG Gathering

As-salam..

Weee..basi dah citer ni yang benarnya hihi. Tapi sebab bizi la sangat kononnya tak sempat nak update. Kami, agen-agen dan pengedar-pengedar di bawah kumpulan Crown Manager Nor Eddie Katmin iaitu AMG Networks bertuah sangat sebab sentiasa dapat support dan latihan untuk terus maju dalam bisnes.


Jadinya bersempena AMG gathering haritu CM Nor Eddie bermurah hati untuk sponsor hadiah cabutan bertuah untuk semua agen/pengedar yang pernah membuat pembelian di stokis beliau. Waktu sampai sana saya dengar juga orang bercakap-cakap pasal grand prize iaitu Samsung Galaxy Note 11. Tapi disebabkan saya bukanlah peminat gadget yang tegar maka tiadalah ambil port sangat tentang hadiah. Lagipun saya datang nak makan-makan dan borak-borak dengan kawan pengedar yang lain hihi. Maklumlah saya jarang dapat jumpa mereka memandangkan saya fokus pada online 100%.


Tapi dalam endah tak endah tu bila time cabutan pasang telinga jugakla kot-kot nama saya ada sangkut hihi. Dimulakan dengan cabutan yang kecil-kecil dulu hadiahnya. Takda satu pun rezeki saya. Ada orang sampai 3-4 kali namanya disebut, murah betul rezeki tapi sayang sebab tak datang gathering maka tak dapatlah. Sampaila cabutan 3 hadiah utama. Masing-masing berdebar kan. Saya je yang tak berharap sebabnya memang selalu tak bertuah kalau bab-bab cabutan bertuah ni. Kalau yang kecik-kecik pun tak dapat apatah lagi hadiah yang besar-besar kan ;).


Itulah dia pemenang hadiah utama, Rina Avail di samping CM Nor Eddie Katmin :).

Hihi. Betulla kata pepatah tuah ayam nampak di kaki tuah manusia sape yang tau. Akhirnya grand prize yang diidami oleh semua orang jatuh ke tangan saya =). Alhamdulillah. Terus pening pulak sebab saya baru je beli henpon S3 beberapa bulan sebelumnya. Sayangla nak jual henpon lama sebab tu hasil saya berniaga Avail ni.   Tapi takkan nak letgo hadiah Note 11 pulak kan. Nak pakai dua-dua tak berbaloi pulak sebab henpon saya cuma guna untuk urusan bisnes je. Lastly, henpon lama bagi dekat hubby je. 


Sekarang ni memang Note 11 tu saya guna totally untuk bisnes. Senang sebab besar sikit saiznya berbanding S3. Nak reply emel ke senang nak nampak hihi. Samsung pun dah upadate application pages manager tu. Jadinya semua kerja jadi mudah. Ingat lagi mula-mula bisnes dulu pakai henpon murah je. Ada orang emel ke lambat baru dapat reply. Whatsapp pun takde. SMS masuk banyak terus hang huhu. 


Jadi kepada anda di luar sana yang berminat nak jadi agen/pengedar di dalam kumpulan AMG Networks jom cepat-cepat hubungi kami. Manalah tau tahun depan rezeki anda pulak nak menang cabutan bertuah macam ni =).





0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy