BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Testimoni I-kids : Cepat Baik Demam dan Radang Tonsil

As-salam..

Panasnya cuaca harini kat Skudai. Saya nak pegi angkat kain dekat ampaian pun tunggu petang sikit biar redup. Takpelakan kaler baju luntur daripada warna kulit saya yang luntur ;p.


Musim panas terik macam ni ramai yang jatuh sakit terutamanya kanak-kanak. Demam, selesema, batuk dan sebagainya. Kena minum air putih banyak-banyak. Anak-anak saya pun ada batuk-batuk dan selesema sikit tapi tak teruklah keadaannya. Asalkan mereka tak demam tak risaulah sangat. Hanya bagi ubat klinik dan terus konsisten ambil supplemen i-kids.



RM68/botol (200 tablet)


PROMOSI !!

Beli 2 botol dapatkan diskaun 50% untuk botol ke-3



Anak-anak saya memang serasi dengan supplemen ni. Alhamdulillah, jarang diaorang demam teruk. Kalau ada pun sekali dua badan macam dedar. Ambil ubat sehari dua dah kebah.


Di bawah ni saya kongsikan antara testimoni customer yang pernah membeli i-kids dengan saya. Alhamdulillah, rata-rata memberikan feedback yang positif dan repeat order.


Testimoni 1



 Testimoni 2



Untuk order/pertanyaan, hubungi saya: 
sms/call/whatsapp : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com


Salam Ceria Cemerlang,

0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy