BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Green Fit Boleh Banyakkan Susu Badan ~ besttt

As-salam..

Ramai customer tanya, Green Fit ni ibu menyusu boleh minum tak? Boleh ya puan-puan. Malah dapat banyakkan susu lagi. Ni antara testimoni. Kak iba ni ada baby yang masih menyusu badan. Sejak ambik Green Fit susu badan beliau bertambah banyak sampai baby pun bertambah-tambah kemontelannya :). 



Kak iba ni pada asalnya nak beli Green Fit sebab nak turunkan berat sebab beliau tengok kawan-kawan yang minum ada perubahan. Nak ikutkan kak iba ni jenis takut nak cuba-cuba produk. Akhirnya sebab suka sangat dengan kesan Green Fit ni kak iba jadi agen di dalam kumpulan saya. Macam ni yang saya suka sebelum jual sendiri minum dan rasai kesannya dulu. Barulah best nak sharing-sharing tentang produk pada customer kan :).


Kandungan Green Fit : serbuk epal, serbuk oat, lignin, oligosakarida, physilium husk, wheat grass, spirulina, alfalfa dan aloe vera. Warnanya hijau pekat setelah dibancuh nampak macam pahit tapi tak langsung. Rasanya sungguh sedap macam minum jus epal. Tak ada langsung bau tengik seperti sesetengah produk fiber di pasaran.

RM75/box

Kalau beli 2 atau 3 box ada harga promosi. Nak beli borong pun boleh. Minimum borong ialah 9 box.


Kalau diperhatikan salah satu ramuan Green Fit ialah alfalfa. Alfalfa dikenali sebagai raja tumbuhan dan dikenali ramai sebagai salah satu penggalak susu yang popular. Bahan-bahan lain seperti serbuk oat dan spirulina juga boleh menambahkan susu.


Jadi untuk ibu-ibu yang sedang dalam proses berpantang patut cuba Green Fit ni. Sebab kandungan fibernya juga sangat bagus untuk mengatasi sembelit serta mengawalatur berat badan. Nak lagi baik seeloknya ditambahkan dengan pengambilan i-food sekali.


Kandungan i-food : Milk protein, isolated soy protein, physilium husk, aloe vera, wheat grass, oat bran, colustrum, enzim buah-buahan (papain, lipase), ginger dan chromium

RM190/box


Seperti Green Fit, i-food juga boleh membantu membanyakkan air susu. Selain itu khasiatnya boleh menambahkan zat dalam susu ibu, menguatkan daya imuniti badan ibu, menambahkan tenaga untuk ibu-ibu yang terpaksa berjaga malam menjaga bayi, membuang angin dalam badan serta membantu menyingkirkan darah beku dari rahim serta membantu mempercepatkan penyembuhan luka.


Next time saya akan buat entri khusus untuk produk lepas bersalin sahaja. In shaa allah saya akan bagi harga promosi untuk pembaca kesayangan saya :).


Tata. Jumpa di lain entri.


Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:

sms/whatsapp : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com

0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy