Testimoni Avail Propolis

As-salam..

RM78/botol (10 ml)
RM180/3 botol


Avail Propolis, antara produk yang laris di blog ini dan customer selalu repeat order. Banyak khasiat dan kegunaannya terutamanya untuk mempercepat penyembuhan masalah demam dan batuk berkahak, jangkitan kuman di paru-paru, kencing manis (mempercepat penyembuhan luka dan menstabilkan insulin), alahan pada kulit, tonsil, gastrik, keputihan dan lain-lain lagi. Sesuai untuk semua peringkat umur termasuklah kanak-kanak setahun ke atas dan ibu hamil.


Avail Propolis tinggi dengan kandungan flavonoid yang sangat kaya dengan antioksida baik untuk mengurangkan keradangan, menguatkan saluran darah serta meperbaiki peredaran darah dan juga anti penuaan. Maka sesiapa yang nak awet muda kenalah amalkan minum Avail Propolis ni ya :).


Avail Propolis juga bersifat anti-bakteria, anti-kulat dan anti-virus. Sangat-sangat disyorkan kepada mereka yang mempunyai daya imuniti badan yang lemah.


Selain itu, propolis juga boleh membantu menstabilkan hormon. Oleh itu, bagi wanita yang menghidap penyakit seperti endometriosis, fibroid dan cyst boleh mengambilnya sebagai supplemen untuk mengawal pertumbuhan sel-sel endo, fibroid dan cyst tadi.


Untuk info lanjut tentang Avail Propolis klik >>SINI.


Testimoni 1


Mengalami luka yang agak dalam akibat bisul pecah pada bahagian dada. Oleh sebab menghidap kencing manis luka sukar disembuhkan. Telah mencuba pelbagai jenis krim dan antibiotik tapi tidak berkesan. Dengan izin Allah, dalam 10 hari penggunaan Avail Propolis luka berlubang pada dada kering dan tertutup.

Testimoni 2

Bertahun-tahun mengalami masalah alahan kulit (eczema) pada bahagian jari dan lengan. Telah mencuba pelbagai jenis krim dan antibiotik namun tidak berkesan. Pada mulanya beliau tidak yakin Avail Propolis boleh membantu menyelesaikan masalahnya kerana telah pernah mencuba ubat yang lebih mahal harganya namun tidak berkesan. Sangat gembira apabila melihat dalam masa seminggu sahaja telah ada perubahan. Alhamdulillah.Testimoni 3

Kaki pesakit kencing manis yang kehitaman. Kalau tidak dijaga dengan baik boleh mengakibatkan amputasi (pemotongan). Selepas konsisten menggunakan Avail Propolis (diminum dan semburan pada kaki) alhamdulillah ada perubahan.

pic credit : mr khalid


Testimoni 4


credit to : mr khalidTestimoni 5

Anak kecilnya menghidap demam, selesema dan batuk berkahak selama sebulan hingga mendapat jangkitan kuman di paru-paru. Doktor mencadangkan pengambilan propolis. Alhamdulillah serasi.Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:
sms/call/whtasapp : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.comSalam Ceria Cemerlang,

No comments