BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.Mencari Peluang Perniagaan?

As-salam :)..Mungkin ada di antara anda yang sedang mencari-cari peluang bisnes kan? Apa kata sertai seminar ini. Speaker ialah SCM Azman Bidin. Seorang akauntan bertauliah yang akhirnya menceburkan dalam bidang perniagaan bersama syarikat AvailBeauty. Kenapa beliau memilih AvailBeauty? Liku-liku perjalanan beliau dalam bisnes ini hinggalah mencapai tahap sekarang, semua akan dikongsikan dalam seminar tu nanti.


Orang kata kalau nak berjaya kita kena berdampingan dengan orang yang berjaya. Walaupun mungkin anda tidak berminat dengan bisnes dengan syarikat AvailBeauty tapi anda digalakkan menyertai seminar seperti ini. Mungkin boleh jadi satu motivasi untuk anda berjaya dalam bidang perniagaan lain satu hari nanti lebih-lebih lagi sekiranya anda seorang:

  • yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia perniagaan
  • dah banyak kali buat bisnes tapi selalunya gagal
  • tiada modal/modal kecil tapi nak berniaga
  • tiada pekerjaan tetap/ingin menambah pendapatan keluarga
  • pernah buat bisnes Avail tapi gagal 

Harga tiket cuma RM10, bertempat di Puteri Resort Ayer Keroh Melaka pada hari Sabtu 23 Februari 2013. Kalau berminat cepat-cepat hubungi kami.Untuk tempahan tempat/pertanyaan, hubungi saya:
sms/call : 019-7583883/019-7299927 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com

Salam Ceria Cemerlang,

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy