BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



PROMOSI GREEN FIT PERCUMA


As-salam..

PROMOSI! PROMOSI! Promosi datang lagi yayyy :D. Beli PAKEJ DIET SIHAT iaitu 2 kotak i-food + 3 Green Fit hanya perlu bayar harga untuk 2 kotak i-food dan 1 kotak Green Fit sahaja (harga ni pun kita bagi diskaun lagi). Lagi 2 kotak Green Fit tu kita bagi PERCUMA !! Wahhh..macam tak percaya je kan. Tapi sila percaya.


*harga belum termasuk postage



Pakej Diet Sihat tu apa?

Pakej Diet Sihat terdiri daripada Green Fit dan i-food dan sangat-sangat disyorkan kepada:
  • mereka yang hendak menurunkan berat badan secara sihat
  • ibu yang baru lepas bersalin (dalam pantang)
  • mereka yang hendak mengekalkan kesihatan dan kecantikan/ketampanan serta awet muda

Adakah Green Fit dan i-food sejenis produk pelangsingan?

Tidak. Mereka yang kurus juga boleh mengambil kedua-dua produk ini. Green Fit dan i-food bukan produk khusus untuk menurunkan berat badan namun kedua-dua produk ini sekiranya diambil bersama-sama boleh membantu program diet anda. Anda tak boleh bergantung kepada produk ini sahaja sekiranya serius untuk kurus. Perlu mengamalkan pemakanan seimbang (bukan diet keterlaluan) serta senaman.


Ini salah satu testimoni yang berjaya turunkan berat badan dengan mengamalkan Green Fit + I-food secara konsisten disertai pemakanan seimbang dan senaman. Testimoni sendiri ni ;). Iaitu suami saya sendiri yang mengalami masalah obesiti.

Dulu. Lemak dagu dan lemak perut dalam kenangan ;).

Gambar kiri : sebelum 112.8 kg (20 Oktober 2012)
Gambar kanan : selepas 102.8 kg (22 Januari 2013)


Bagaimana Green Fit dan I-food membantu dalam menurunkan berat badan?

Green Fit ialah supplemen fiber/serat dan setiap orang perlu mengambil serat dalam kuantiti mencukupi setiap hari tak kira gemuk, kurus, tua atau muda. Seperti yang kita semua ketahui, banyak kesan buruk akibat kekurangan serat dalam diet seharian.


Green Fit mengandungi serbuk epal, serbuk gandum, lignin, psyllium husk dan wheatgrass yang membantu untuk menurunkan berat badan dan membuatkan kita rasa kenyang. Green Fit juga mengandungi oligosakarida, alfalfa, spirulina dan aloe vera yang sangat baik untuk sistem penghadaman kita juga membantu meningkat metabolisme badan.Baca entri di >> SINI untuk info lanjut tentang kandungan Green Fit :).


Apabila mengamalkan Green Fit boleh menghalang pembentukan serta menyingkirkan koprostasis (sisa najis lama yang sudah melekat di usus). Koprostasis ini punca kenapa berat badan susah nak turun walaupun kita dah mengamalkan senaman atau diet. Selain itu, koprostasis juga membebaskan toksin dan menjadi punca kepada pelbagai penyakit serius.


I-food pula membantu dari segi:

  • meningkatkan kadar metabolisme
  • mengawal nafsu makan
  • mengawal penyerapan lipid dan bahan merbahaya daripada makanan
  • anti-oksida
  • mengawalatur paras kolestrol darah
  • menyingkirkan bahan toksik dari hati dan darah
  • mencegah hati berlemak

Ramuan utama i-food terdiri daripada milk protein, isolated soy protein, physillium husk, wheatgrass, aloe vera, oat bran, kolustrum serta gabungan pelbagai jenis enzim buah-buahan.


Green Fit dan I-food sesuai untuk ibu dalam pantang

Bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin kadang-kala mengalami masalah sembelit yang teruk. Green Fit sangat-sangat membantu untuk mengatasi masalah ini. Gunakan air masak bersuhu bilik untuk membancuh Green Fit. Elakkan menggunakan air sejuk dari peti ais kerana minuman yang sejuk mengakibatkan rahim kembang.


I-food sangat baik diambil ketika dalam pantang sama ada bersalin secara normal mahupun caesarean. Khasiat i-food kepada ibu lepas bersalin:

  • mempercepat pemulihan luka
  • membersihkan luka dalaman 
  • menyingkirkan sisa-sisa darah beku
  • memberi tenaga
  • membanyakkan susu ibu 
  • mencantikkan kulit 


Awet muda dengan Green Fit dan i-food

Haa..ni mesti ramai yang suka kan termasuklah saya ;D. Fungsi Green Fit dan i-food yang menyingkirkan toksin dari badan boleh membuatkan tubuh dan kulit kita sihat walaupun dah semakin berusia. Yang penting kena ambil secara konsisten.


I-food mengandungi protein soya (isolated soy protein) yang membantu membina kembali sel-sel mati. I-food juga mengandungi pektin epal, aloe vera dan enzim buah-buahan yang sangat baik untuk kulit dan kesihatan badan. Green Fit juga mengandungi pektin epal, aloe vera dan alfalfa. Aloe vera contohnya boleh merangsang penghasilan kolagen manakala alfalfa pula dikatakan sangat mujarab untuk awet muda.


Jadi apa tunggu lagi. Tengah murah sangat-sangat ni. Promosi akan berlangsung selama sebulan hingga akhir bulan Februari 2013. Pembelian pakej promosi ini melayakkan anda mendaftar keahlian secara percuma.


Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:
sms/call : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com

Salam Ceria Cemerlang,

0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy