BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Usus Berulat !!


As-salam..

Apa khabar semua? Harap sihat-sihat jua adanya. Hehe..mukadimah cam nak tulis surat pulak. Macam mana nak kekal sihat? Pastikan usus kita sentiasa bersih sebab 90% penyakit itu berpunca dari perut dan usus ~ pesanan penaja :D


Saya nak share satu video yang pernah kami share dekat pages Green Fit - Bersihkan Usus Anda. Dalam video ni ada ditunjukkan perbezaan usus yang sihat dan bersih dengan usus yang kotor. Geli betul tengok ada ulat menggedik-gedik dalam usus. Sebenarnya ulat tu ialah parasit yang berkembang biak dalam usus yang kotor.




Dah tengok kan? Usus kita ni macam 'longkang' juga. Cuba bayangkan longkang kalau tak bersihkan, apa rupa dia? 


Sebab itu kita disarankan untuk masukkan fiber/serat dalam menu setiap hari. Fiber ni tak akan dihadam dan diserap oleh badan tapi berfungsi sebagai 'berus' kepada 'longkang' (usus) kita. Orang dewasa perlukan 20g - 35g serat setiap hari tapi menurut kajian WHO, manusia zaman sekarang ini hanya mengambil 10g serat sahaja. 


Kalau selalu rasa badan lesu, tak bermaya, kulit berjerawat dan kusam, selalu emosi tak menentu, perut rasa sebu, badan berangin cuba cek balik tabiat pembuangan air besar anda. 

Paling baik kalau boleh membuang 2 kali sehari

Kalau ada masalah dari segi pembuangan air besar saya syorkan cubalah Green Fit. Memang terbaekk !! Dahla sedap pulak tu rasa macam epal :D.


Kandungan : serbuk epal, serbuk oat, lignin, oligosakarida, psyllium husk, wheat grass, spirulina, klorofil alfalfa dan aloe vera

RM75/box (15 sachet)

Nak Green Fit dengan harga JIMAT ??? klik >>SINI

Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:
whatsapp/telegram/sms : 019-7583883 atau
fb/wechat : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com




2 comments:

teratak hati

Geli je tengok usus tu..betul ke ada camtu kak..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

betul salina..kalau usus x bersih gitula jadinya huhu

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy