BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Testimoni: Avail Propolis dan I-food Bagus Untuk Alahan Kulit


As-salam :).

Nak share testimoni daripada seorang customer saya Anne yang consume i-food dan propolis untuk masalah gatal-gatal kulit yang telah lama beliau hadapi. TQ Anne sebab berkongsi :). Kalau nak tanya pengalaman Anne sendiri boleh cari beliau di fb Tako Anne Koh atau nak call dia sendiri pun boleh 016-7221516.


Masalah Alahan Kulit Pada Tangan

Masa Anne call saya, beliau ceritakan tentang masalah gatal-gatal pada tangan beliau yang agak teruk. Dah menghabiskan ribuan ringgit untuk ubat yang mahal, dah cuba krim dan antibiotik dari klinik tapi tiada kesan seperti yang diharapkan.


Pada mulanya beliau tak begitu yakin dengan Avail Propolis sebab harganya yang murah. Sebab katanya  ubat yang mahal pun tak boleh selesaikan masalah apatah lagi ubat yang murah. Tapi apa salahnya kita berikhtiar kan. Mungkin salah satu ada yang berkesan.


Oleh sebab Anne dah mengambil terlalu banyak antibiotik, saya syorkan beliau ambil i-food sekali. I-food ni bagus untuk bersihkan darah dan juga mendetoks hati daripada bahan kimia serta toksik daripada ubat-ubatan.


#testimoni bergambar kredit to : Anne
Hari pertama - kawasan yang terkena jangkitan masih 'basah'

Hari ketiga - sudah mulai kering

Hari kelima - dah kering sepenuhnya

Alhamdulillah. Anne gembira sangat apabila masalah gatal pada tangan beliau dapat disembuhkan dengan penggunaan Avail Propolis dan i-food. Semuanya dengan izin Allah. Saya pun rasa happy sangat sebab dapat membantu beliau walaupun bantuan itu sangatlah kecil. Sekadar mengesyorkan produk yang saya sendiri guna dan rasa bagus :).


Untuk anda kalau-kalau ada masalah yang sama macam customer saya ini, cubalah i-food dan Avail Propolis. Manalah tahu kedua-dua supplemen ini serasi dan dapat menyelesaikan masalah anda.


RM78/botol (10 ml)

*sebotol boleh tahan sebulan



RM190/box (20 sachet)


PROMOSI !!

Beli 2 box i-food dengan harga DISKAUN + 1 botol  Propolis

PERCUMA lagi 2 botol Propolis

0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy