BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



I-kids Cerdaskan Minda


As-salam..

Sebelum ni saya selalu cerita tentang kebaikan i-kids dalam menguatkan antibodi kanak-kanak. Insya-allah dengan pengambilan secara konsisten kanak-kanak yang selalu kena radang tonsil, kerap demam dan sebagainya akan jadi lebih baik. Mungkin ada yang terlepas entri saya tentang i-kids. Boleh baca di >>SINI.


Anak saya risya saya mula beri dia i-kids ketika berusia 5 tahun. Dari segi kesihatan alhamdulillah bertambah baik. Kalau sebelum ni kerap sangat dia demam (teruk). Alhamdulillah dari segi akademik pun baik. Dia mula membaca dengan lancar english dan melayu seawal usia 5 tahun. Daya ingatan pun kuat. Masa di tadika cikgu kerap suruh dia wakil kelas untuk public speaking, sebab dia boleh menghafal dengan baik :).




Sekarang risya dah darjah 1. Baru-baru ni risya berjaya dapat 3 hadiah semasa hari anugerah cemerlang di sekolahnya. Risya dapat tempat pertama dalam kelas (dia dalam kelas terbaik), dapat tempat pertama untuk keseluruhan (ada 4 kelas) dan dapat hadiah terbaik untuk subjek bahasa melayu. Alhamdulillah :).


Tak sangka sangat sebab di rumah risya bukan orang yang 'ulat buku' atau rajin study. Saya pun tak push dia sangat untuk study atau hantar tuisyen dan sebagainya memandangkan dia baru darjah 1. Dengan sesi persekolahan yang panjang (pagi sekolah biasa dan petang sekolah agama), di rumah saya beri dia kebebasan untuk buat apa yang disukai. Macam biasalah budak-budak zaman teknologi, perkara yang disukai ialah bermain tab dan tengok kartun. Itulah menengokkan gaya dia, saya pun tak sangka dia boleh dapat markah yang baik dalam setiap subjek.


Jadi kesimpulannya (macam buat karangan pulak hehe), saya rasa i-kids ni bukan sahaja membantu menyihatkan badan tapi mencerdaskan minda juga. Minda yang cerdas datangnya dari badan yang sihat. Insya-allah.




RM68/botol (200 biji)


#I-kids juga boleh dimakan oleh ibu hamil untuk perkembangan otak janin dan menguatkan tulang ibu serta baik kepada warga emas untuk menguatkan minda.


Ok, bai. Selamat bercuti sekolah buat semua anak-anak dan cikgu-cikgu semua :).

Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:
sms/call : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com



0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy