BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Testimoni i-kids : Radang Tonsil


As-salam :)).

Apa khabar semua? Macam mana hujung minggu anda? Saya punya hujung minggu tersangatlah bizi sebab adik (ipar) melangsungkan perkahwinannya. Tahniah Iz dan Zul :)). Cepat-cepat timang baby ye. Jumaat hari nikahnya, dalam sibuk-sibuk sempat jugakla saya pegi poskan order customer. Yela tak sedap rasanya customer dah bank in tapi tak hantar cepat-cepat sebab saya biasa customer bank in jer terus proceed untuk pos. Yang bestnya, order yang saya pos ke Sarawak Jumaat tu pun boleh sampai satu hari je (hari Sabtu sampai).


Dan yang lebih menggembirakan, tiba-tiba dapat sms dari Puan Noreen hari Jumaat tu:



Alhamdulillah :)). Pada yang belum tau tentang i-kids, boleh rujuk entrinya kat >>SINI


Harga sebotol : RM68
Harga 3 botol : RM168 (lebih jimat)


Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:
sms/call : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com

Bertemu lagi nanti :)).


Salam Ceria Cemerlang,

1 comments:

CIK TOM

1st dgr produk ni..positif feedback dpt dr customer means produk tue bagus..

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy