BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Testimoni i-kids : Anak Selalu Demam dan Selesema


As-salam :))

TQ buat customer saya, Asma sebab sudi sms kan testimoni i-kids. Masa tu asma beli sebotol je dulu untuk percubaan. Alhamdulillah ada perubahan yang positif. Dan semalam asma beli repeat order lagi sebanyak 3 botol.




Untuk ibu-ibu penyayang sekalian, saya suggestkan i-kids sebagai supplemen untuk meningkatkan antibodi si kecil anda. Dengan keadaan cuaca yang tak menentu dan kadang-kala berjerebu kanak-kanak yang belum kuat antibodinya mudah diserang penyakit terutamanya batuk, demam dan selesema. Kalau kanak-kanak yang ada asma mungkin akan alami gejala yang lebih teruk lagi. Bagi anak kecil yang mudah kena radang tonsil pun bagus beri makan i-kids. Ada seorang customer saya tu, anaknya kerap demam dan selalu kena radang tonsil, alhamdulillah dah bertambah baik lepas amalkan ikids.


Dari pengalaman saya sendiri, sejak amalkan i-kids sebagai supplemen untuk anak-anak kami dah kurang sangat buat kunjungan ke klinik. Dalam setahun adalah sekali. Kalau demam atau selesema pun biasanya tak teruk dan cepat sembuh. Alhamdulillah.


Baca >>SINI untuk info lanjut tentang i-kids. Kanak-kanak mesti suka sebab boleh kunyah macam gula-gula. Rasanya seperti makan gula-gula susu. Tapi yang bagusnya i-kids ini diperbuat daripada kolustrum semulajadi TANPA bahan pewarna, perisa tiruan atau tambahan gula sebagai pemanis. Jadi ianya tidak akan merosakkan gigi anak kita. Yang lebih penting supplemen ini mempunyai pengesahan HALAL dari JAKIM.


RM68/botol (200 tablet)

*PROMOSI: Beli 2 botol dan dapatkan diskaun 50% bagi botol ke-3

Untuk order/pertanyaan : 

sms/whatsapp : 019-7583883 atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com

0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy