Testimoni Woman Lobata


As-salam :)).

Woman Lobata sesuai diambil oleh wanita yang baru habis menyusukan bayi. Biasanya masalah yang biasa dihadapi oleh ibu menyusu ialah 'breast' yang kendur. Tapi ibu-ibu jangan jadikan ini sebagai alasan untuk tidak menyusukan bayi ye :). Sebab banyak kebaikan penyusuan ibu. Baik untuk bayi malah baik untuk ibu-ibu jugak.


Bayi yang menyusu ibunya biasanya mempunyai antibodi badan yang lebih kuat dan mempunyai perkembangan mental yang lebih baik. Bagi ibu yang lepas bersalin pula meyusukan bayi boleh membantu mengecutkan rahim, cara untuk melangsingkan tubuh secara semulajadi serta mencegah kanser payudara. Bonding antara ibu dan anak juga lebih erat :).


Woman Lobata adalah DILARANG sama sekali diambil semasa anda dalam tempoh menyusukan bayi kerana supplemen ini adalah herba yang boleh menimbulkan kepanasan pada bayi.


TESTIMONI

Puan Ira 30-an baru berhenti menyusukan bayinya (menyusu selama 2 tahun). Beliau menghadapi masalah payudara kendur, kekeringan vagina serta kurang keinginan untuk bersama suami. Alhamdulillah setelah mencuba woman lobata, tak habis pun sekotak lagi beliau dah rasa perbezaannya. Suami pun puji katanya :)).
Woman Lobata adalah 100% herba Pueraria Lobata, tiada campuran bahan lain. Dijadikan dalam bentuk kapsul agar mudah ditelan. Sarung kapsul juga menggunakan bahan tumbuhan. Woman Lobata telah disahkan HALAL dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan (MAL 20033783T).


Berdasarkan kajian yang dijalankan oleh Kementerian Kesihatan Awam Perubatan, Institut Tumbuhan Perubatan Thailand, herba Pueraria Lobata mempunyai kelebihan:

  • mengembalikan kesihatan rambut (88%)
  • mempercepatkan pemulihan kulit (94%)
  • menambah saiz payudara (82%)
  • menegangkan payudara (88%)
  • memperbaiki kitaran haid (29%)
  • menambah cecair faraj (85%)
  • mengurangkan kesakitan kelenjar payudara (bengkak) (94%)


Pueraria Lobata merupakan phytoestrogen yang mana tumbuhan ini berfungsi sebagai pengganti estrogen terbaik untuk wanita. Seiring dengan peningkatan usia, paras hormon estrogen wanita juga ikut merosot. Jadi bagi wanita yang mementingkan kecantikan dan kesihatan luar dan dalam mesti cuba Woman Lobata :)).


RM205 (30 biji)
Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:
sms/call : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com
No comments