BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Testimoni AVAIL Propolis : Gatal-gatal Kulit


As-salam :)).

Bulan lepas (Ogos), rasanya sebelum puasa kot Kak Ani dengan suaminya datang ke rumah sebab nak cuba Avail propolis sebab suami Kak Ani ada masalah gatal-gatal kulit di kaki dan tangan. Masa tu saya tengok memang kesian. Menurut Kak Ani diaorang dah sapu krim yang doktor bagi, makan ubat dan ada juga makan supplemen lain tapi masih macam tu juga.


Mengikut kata doktor, suami Kak Ani ada masalah darah kotor jadi saya suggestkan beliau untuk ambil i-food sekali. I-food ni supplemen untuk bersihkan darah. Kita ni kan sepanjang hidup asyik makan macam-macam dan belum tentu makanan yang kita makan tu sihat belaka. Lebih-lebih lagi zaman sekarang ni, tanah untuk pertanian banyak yang dah tercemar, dengan udara pun tercemar, air sungai tercemar.



i-food (20 sachet)
RM190 - harga bukan ahli/first timer (beli di blog ini)
RM160 - harga ahli/utk customer yang repeat order (beli di blog ini)


Pemilihan makanan macam makanan segera, makanan bergoreng terutamanya yang digoreng dengan minyak yang dah berulangkali guna, makanan diproses yang tinggi kandungan garamnya, gulanya lengkap dengan pewarna dan perisa tiruan juga menambah beban kepada hati kita. Jadi supplemen macam i-food ni bantu bersihkan hati agar dapat bekerja dengan lebih baik.


Berbalik pada cerita suami Kak Ani tadi.


Tadi saya sms Kak Ani tanya khabar tentang suami beliau. Mula-mula nak sms berdebar jugak. Manalah tahu propolis dan i-food yang diaorang beli tak mendatangkan kesan seperti yang diharapkan. Alhamdulillah, ada perubahan. Tapi sebab masa raya tak jaga makan penyakitnya datang kembali cuma dah seteruk dulu. Saya takda pulak ambil gambarnya masa beliau datang ke rumah. Kalau tak boleh juga tunjuk sebelum dan selepas kan. Sebenarnya saya segan. Takkan lah tetiba nak ambil gambar orang pulak kan. Takut orang tak selesa.



Apa pun saya bersyukur sebab dapat membantu mereka. Bantu mengenalkan produk sahaja. Yang berkuasa menyembuhkan dah tentulah Allah s.w.t.


RM 78/botol (10 ml)

Beli banyak ada diskaun. "The more u buy, the less u pay." :))


Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:
sms/call : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com


Salam Ceria Cemerlang,

0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy