BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Testimoni Green Fit dari blog The White


As-salam :).

Walaupun Green Fit bukan hanya memfokuskan kepada nak turunkan berat badan tapi insya-allah boleh membantu ke arah itu. Sebenarnya orang kurus atau terkurang berat badan pun boleh minum Green Fit malah amat digalakkan untuk sesiapa sahaja yang ada masalah tak lawas, kurang makan sayur dan serat ataupun nak ambil sekadar untuk menjaga kesihatan. Kalau yang ada masalah kulit kusam atau berjerawat pun bagus jugak minum Green Fit ni tau. Jerawat dan kulit kusam tu tandanya banyak toksin dalam badan.


Adik Munirah Rustan, dari blog The White ada sharekan pengalamannya minum Green Fit. Sedapp kata dia. Macam jus epal. Boleh klik blog dia kat >>SINI. Katanya, berat badannya turun dari 49 - 50 kg kepada 46.6 kg. Alhamdulillah. Turun berat badan ni bergantung kepada orang. Ada orang lepas minum Green Fit turun banyak, ada orang turun sikit. Tapi yang penting Green Fit tak memudaratkan kesihatan sebab dalamnya cuma serat semata-mata, tiada bahan-bahan tambahan terlarang.




RM75/kotak (15 sachet)


Kalau nak murah beli pakej >>SINI.


Promo Pakej Ramadhan : GREEN FIT PERCUMA >>SINI.


Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:
sms/call : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com

0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy