Sebarang pertanyaan boleh
sms/whatsapp/wechat ke 0197583883


PROMO PAKEJ RAMADHAN : GREEN FIT PERCUMA !!


As-salam :).

Sempena bulan Ramdhan yang bakal menjelang ni, kami dari inspirasihatcantik.com nak beri Green Fit PERCUMA buat pelanggan-pelanggan yang dikasihi sekalian. Bukan sekotak tau tapi 3 KOTAK!!. Hoorayyyyy!!! Sila lompat bintang sekarang :D.


Bestnya dapat Green Fit percuma. Saya pulak yang teruja. Anda mestilah lagi teruja kannn. Pakej 3 kotak Green Fit ni normal price biasanya adalah RM189. Maknanya anda dah jimat RM189 sekarang. Bolehla duit banyak tu buat beli baju raya meletops punya kan hehe.


Macam mana tu nak dapat percuma? Dah tak sabar dah ni.


Senang saja. Anda buat pembelian 2 kotak i-food dengan harga RM190/kotak dan anda layak dapat 3 kotak Green Fit secara PERCUMA.



GREEN FIT berharga RM189 diberikan PERCUMA 
bagi setiap pembelian 2 kotak i-food


Tunggu-tunggu. Kalau Green Fit tu tahulah - serat untuk sembelit. Nak bantu turunkan berat badan pun insya-allah membantu. Kulit pun boleh jadi cantik, tak kusam dan bebas jerawat. Tapi i-food ni untuk apa pulak?


Kebaikan i-food


I-food ni sesuai untuk sesiapa sahaja terutamanya kalau orang tu jenis pentingkan kesihatan dan kecantikan. Kalau anda jenis yang jenis suka makan sikit-sikit tapi kerap memang cepat lapar bila tiba bulan puasa. Insya-allah i-food boleh membantu kerana i-food ada serat. Serat membuatkan kita rasa kenyang.


Dan lagi, i-food sangat baik untuk pesakit gastrik, mereka yang menghidap diabetes/kencing manis, mereka yang ada darah tinggi dan juga mereka yang menghidap penyakit yang berkaitan dengan perut dan usus. Mereka yang baru lepas operation pun elok ambil i-food ni. I-food juga sesuai untuk wanita yang hamil, orang tua dan mereka yang vegetarian.


Tapi tak semestinya orang sakit je perlukan i-food ni. Kita yang sihat pun elok amalkan i-food untuk bersihkan darah dan hati, membantu mencegah penyakit hati berlemak serta kanser hati. Tahu-tahulah kan makanan sekarang kebanyakannya banyak bahan kimia, lemak, kolestrol dan sebagainya terutamanya makanan diproses. Hati kerja dia tapis bahan-bahan kimia ni. Sesekali kita kenalah bersihkan dia kan. 


Mereka yang sedang BERDIET juga sangat disyorkan ambil i-food sebab bila berdiet ni biasanya orang kurangkan makan. Bila kurang makan, badan juga akan kekurangan zat yang mana sangatlah tak baik untuk kesihatan. Jadi i-food ni boleh tampung semula zat-zat yang kurang tu. 


Dan yang paling perempuan paling suka nak dengar, i-food boleh cantikkan kulit. Minum i-food ni kulit jadi bersih dan lembab. Kalau nak kulit cantik kita tak boleh bergantung kepada produk luaran semata-mata. Dalaman pun kena jaga. Bukan ke kecantikan itu bermula dari dalam? Cewahh.


Oklah, berbalik pada Green Fit PERCUMA tadi. Sape nak sila angkat tangan tinggi-tinggi sekarang. Eh. Bukan nampak pun hehe. Tak. Tak. Tak yah angkat tangan tapi sila hubungi saya cepat (sms/PM/emel). Tulis situ saya nak PAKEJ RAMADHAN. Bagi 10 pembeli terawal akan menerima HADIAH MISTERI lagiii. Apa hadiahnya? Kata misteri, jadi biarkan misteri itu menyelubungi diri anda hehe.


Oh ya. Promosi ini bermula hari ini dan akan berakhir pada 7 Ogos 2012.


Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:
sms/call : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com


Salam Ceria Cemerlang,

0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy