BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati


As-salam.

Hehe. Pelik tak dengan entri saya kali ni? Langsung takda kena-mengena dengan produk ke promosi ke info pasal penyakit ke.


Tadi saya pegi jengah-jengah blog orang. Bila bosan kat rumah tula kerja saya. Baca blog orang. Sekalinya saya terjumpa blogger popular ni buat contest - Eyriqazz.com. Masa saya mula-mula menulis blog, antara blog popular yang saya selalu jengah blog brother eyriqazz nilah. Beliau seorang cikgu, sesuai lah dengan tagline blognya : 'Great Teacher Onizuka'. Cerita GTO ni pun dulu antara cerita peberet saya hehe pasal heronya hensem. Ehh. Lari topik pulakk.


Bro eyriqazz buat contest pasal SEO. Terus terang cakap saya memang blur lah pasal benda-benda berkaitan dengan SEO ni. Selalunya kalau nak tulis blog saya main taram je tulis. Tak pernah fikir pasal SEO ke apa sebab saya tak tahu nak guna. Yang saya tau SEO tu Search Engine Optimization. Agaknya macam mana nak buat blog kita dijumpai oleh search engine kot?





Pasal blog denaihati pulak, samalah juga. Saya kenal blog beliau pun masa mula-mula berblog. Kalau blog eyriqazz lebih kepada personal blog denaihati pulak lebih kepada isu semasa. Nak kata hari-hari terjah blog mereka ni taklah juga. Bila ada masa lapang barulah saya baca. Maklumlah konon-kononnya sibuk =p.


Nak ikutkan saya ni memang paling pemalas nak join contest ataupun GA. Masa mula-mula berblog dulu rajinlah jugak tapi biasanya saya join melalui blog personal saya hehe. Saya ada blog personal. Saja tak letak linknya kat sini. Siapa yang tahu tu tahulah kan. Sebab blog personal tu bukan ada apa sangat. Tempat saya nak pok-pek pok-pek pasal kehidupan seharian jer.


Setakat hari ni, tadilah saya tengok dah 85 orang yang join contest eyriqazz vs denaihati ni. Kejap lagi saya lah orang yang ke-86 rasanya. Tarikh tutup 31 Ogos 2012, lambat lagi tu. Maknanya akan bertambah lagi penyertaan. Nampak gaya macam saya tak ada peluang menang hehe. Tapi takpelah. Orang kata 'jangan mengalah sebelum berjuang'. Hehe. Nak berjuang macam mana tu tak retilah saya. Takat tulis entri ni lepas tu post linknya ke >>SINI lepas tu dahh. Tak tau nak buat apa dah. Tinggal tunggu nasib jela kot. Serius saya tak reti nak main-main SEO ni semua.


Yang pastinya, benda yang buat saya teruja nak join contest SEO eyriqazz vs denaihati ni adalah sebab HADIAHNYA yang menarikkk!! Kalau tak percaya pergilah tengok sendiri kat >>SINI :D.


Akhir kata, anda doakan saya menang ya hehe. Walaupun harapan sangat tipis lebih tipis dari tisu tapi tak salah kot nak berharap hehe. Ada rezeki, adalah kan. Buat anda semua pelanggan yang saya sayangi, sempena ramadhan ni banyak promosi menarik yang saya akan buat. Sentiasa alert ya update dari saya. Bagi yang ada facebook bolehla LIKE pages saya yang kat tepi tu ya.


Babai :).


Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com , Azri.my , Blogr.my , ziefauzi.com ,  Shakiddo.com ,  ZarulUmbrella.Com , Hatiputera.com  Papamifz.comMksyahir.blogspot.comBoladaily.com , BloggerSentral.com ,  Mysuperkids.net , Vitaminsemulajadi.comAslamber.Com,kgbalimbang.blogspot.com , Ciktom.ComMuhasabahtrading.ComBluedianthus.Com danPanduanServisBlog.Com


Salam Ceria Cemerlang,

3 comments:

Akmaomar

Baguslah u pun join gak... I pun baru lagi ni.. Suka suka join nk meriahkan suasana dan cari pengalaman. Apapun, good luck tau....

ProfHariz

Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati : Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan :)

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy