BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Beli PERFECT BEAUTE CREAM dapat Lipstik PERCUMA !!


Haiiii :)).

Salam ramadhan ke-10 buat semua. Macam mana persiapan raya tahun ni? Baju raya dah siap? Kuih raya dah tempah? Langsir? Sofa?


Dan jangan lupa wajah berseri untuk raya hehe. Penting wajah berseri untuk raya sebab itulah yang kita nak bawak pegi beraya rumah saudara-mara nanti. Baju raya dah bukan main cantik mengerlip-ngerlip tiba-tiba muka kusam je. Tak bestlah kan.


Bagi yang dah terlepas entri tentang Perfect Beaute Cream (PBC) sebelum ni boleh klik >>SINI.


Apa yang best tentang PBC?





Setakat ni saya puas hati sangat guna bedak ni sebab ianya cepat dan mudah. Sapu sekali dua je terus kulit nampak gebu dan cerah. Dan yang penting tak mudah luntur bila kena peluh. Jadi kalau raya nanti nak beraya dari pagi sampai ke malam tak risau langsung pasal muka sememeh. Tak payah kejap-kejap asyik nak touch-up je.


Bedak ni keistimewaannya dia macam meresap kat kulit kita. Bila pakai nampak macam kita tak pakai bedak. Seolah-olah macam kita dilahirkan dengan kulit sebegitu hehe. Lagi satu ianya memang tak mengotorkan tudung dan nak basuh muka pun tak perlu ambil masa lama. Nak solat pun jadi senang.


Kulit saya jenis kering jadi bagi saya PBC ni sangat perfect untuk mereka yang berkulit kering atau normal. Kalau kulit yang terlalu berminyak dan berjerawat teruk (jenih bernanah) tu tak berapa sesuai.


PBC ni dah dilengkap dengan pelembab dan pelindung UV (SPF 30/PA++). Jadi lepas apply toner boleh terus pakai bedak.


Dan yang lagi best, PBC diperkaya dengan pelbagai bahan semulajadi yang boleh membantu merawat masalah kulit. Antaranya ekstrak kulit manggis dan ekstrak kolagen dari ikan laut dalam yang dapat membantu mengurangkan tanda penuaan, menganjalkan dan melembutkan kulit. Selain dari itu ada juga ekstrak akar licorice, vitamin E dan C, minyak beras germa dan bisabol yang memang sangat baik untuk kulit. Nak baca kelebihan setiap bahan ni boleh klik >>SINI.


Harga dan PROMOSI !!


Harga PBC ialah RM96/box. Harga ni sebenarnya memang sangat berbaloi. Cuba kalau kita beli krim UV, foundation, concealer, krim kecantikan anti-penuaan lepas tu bedak compact/loose powder dalam bekas berasingan - rasanya lagi mahal kan.


Dan bagi setiap pembelian PBC anda akan dapat LIPSTIK yang berharga RM33 secara PERCUMA (hanya satu bagi setiap pembelian dalam satu resit). Kalau anda nak share beli dengan kawan-kawan pun boleh. Contohnya share dengan kawan beli 3 box terus, saya akan bagi anda diskaun. Tapi lipstik hanya boleh dapat 1 je tau hehe.


Lipstik apa yang akan saya bagi tu? Cuba cari lipstik kaler putih yang ada dalam gambar di bawah. Kaler itulah yang akan saya bagi. Sesuai untuk semua orang ;)).


Promosi ini akan berakhir hingga 31 Ogos 2012 nanti dan sementara stok masih ada :)).




Nak takk? Kalau nak boleh hubungi saya sekarang :)).

Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:
sms/call : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com


Salam Ceria Cemerlang,

1 comments:

Anum

terbukti kesanya
anum sangat menyukainya

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy