BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Anakku Selesema


As-salam :).


Baru-baru ni anak kecik saya, Zikry (3 tahun) kena selesema. Mungkin sebab malam sebelum tu dia minum air soya sejuk baru keluar dari peti ais. Dia tengok kami minum sedap dia pun nak jugak. Akibatnya esok pagi tu suara dia dah sengau lepas tu dah mula berhingus. Pekat pulak tu.


Saya cari ubat selesema klinik kot-kot masih ada simpan. Tengok-tengok semua ubat selesema dengan ubat demam (paracetamol) anak-anak punya bertarikh bulan November 2011. Dah tak boleh pakai lagi (ubat-ubatan boleh guna untuk tempoh 6 bulan sahaja lepas dibuka). Maknanya dah lama kami tak pegi klinik. Alhamdulillah. Anak-anak saya memang jarang demam atau selesema. Mungkin juga sebab saya selalu bagi diaorang makan supplemen (i-kids) jadi antibodi tu kuat sikit.


Ubat takda, nak pegi klinik pun tak sempat sebab ayahnya sibuk (outstation) saya cuma bagi zikry makan i-kids yang dia selalu makan tu je. Dengan harapan selesema dia sembuh. Cuma saya lebihkan sikit dosnya. Saya bagi dia 8 biji satu hari sepanjang dia selesema tu (2 biji pagi + 2 biji tengahari + 2 biji petang + 2 biji malam). Kalau masa dia tak sakit saya bagi 4 biji je takut cepat habis hihi.


Alhamdulillah. Dalam 3 hari macam tu saya tengok selesema dia dah kering. Legaaa. Tak payah bawak pegi klinik dah.


Sebenarnya, saya sendiri pun selalu makan i-kids. Walaupun i-kids ni nampak macam khusus untuk kanak-kanak tapi sebenarnya ia sesuai untuk semua peringkat umur. Saya makan sebab pagi-pagi hidung saya selalu berair. Alahan kot sebab saya ada resdung tapi tak teruk. Lepas makan i-kids tu biasanya dalam setengah jam macam tu dah tak berair dah hidung.


Kalau anda yang ada anak yang selalu demam dan kerap pegi klinik, bolehla cuba i-kids ni. Niat saya bercerita bukanlah sebab nak t-up produk yang saya jual tapi lebih kepada perkongsian. Moga-moga produk ini juga serasi untuk anak anda.


Nak baca info lanjut tentang i-kids ni boleh klik >>SINI.


RM68/botol (200 tablet)


*sila LIKE pages kami untuk dapatkan info terkini berkenaan PROMOSI


"Kita hanya berikhtiar, yang berkuasa menyembuhkan hanya Allah s.w.t."


Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:
sms/call/whatsapp : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com


Salam Ceria Cemerlang,

0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy