BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Testimoni Perfect Beaute Creme


As-salam.

Ini testimoni salah seorang customer saya, Syazwana dari Kuching yang dah gunakan PBC. Haritu Wana dah order, dalam seminggu lebih macam tu Wana order lagi. Terkejut saya takkan cepat sangat krimnya habis. Oh, rupanya Wana beli untuk kawannya pula. Senang hati saya bila Wana sesuai dengan PBC.




Saya sendiri pun memang suka sangat PBC ni. Sebelum ni saya dah cuba macam-macam jenis foundation, bedak compact dan juga loose powder tapi semua tak memuaskan hati.


Yang paling buat saya suka selain berfungsi sebagai bedak compact + foundation + concealer + krim SPF, PBC ini juga mengandungi kolagen yang berkesan mengurangkan tanda penuaan, menganjalkan serta melembabkan kulit. Maklumlah usia dah makin meningkat ni kan garis-garis halus pun dah mula nak kelihatan (uh emonya tengok kedut huhu).


PBC juga mengandungi bahan-bahan seperti ekstrak akar licorice, vitamin C dan E, ekstrak kulit manggis, minyak beras germa dan ekstrak bisabol yang boleh membantu melembutkan, mencerahkan dan memudarkan kesan parut jerawat. Boleh baca tentang PBC lebih lanjut di >>SINI.


Pendek kata, dengan PBC kita boleh bermekap sambil merawat ^__^.



RM96/box (9 gram)

Kepada customer yang dah pernah daftar keahlian dengan saya, boleh dapatkan PBC dengan harga RM80 sahaja (belum masuk kos pengeposan). Nak order boleh sms ke 019-7583883 atau PM fb saya Rina Avail atau nak emel pun boleh (inspirasihatcantik@gmail.com). Berikan nama dan alamat. Dah bank in sms saya. Pembayaran boleh dibuat melalui Maybank atau pun CIMB :).




Salam Ceria Cemerlang,

0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy