Berjaya Turunkan Berat Badan Dengan Green Fit


As-salam semua :).


Kembali dengan testimoni Green Fit lagi. Gembira bila terima sms daripada seorang customer semalam; Mar berjaya turunkan 3 kilo setelah minum Green Fit selama seminggu (sekotak). Semalam beliau order lagi 3 kotak.
Tapi suka saya nak ingatkan pada semua Green Fit BUKAN ubat kurus/ubat pelangsing ya. Kandungannya cuma serat semata-mata. Masalah berat badan sering berlaku salah satunya akibat kekurangan serat dalam diet seharian.


Serat terutamanya serat larut berperanan untuk melancarkan pergerakan bahan kumuh/najis di dalam usus besar manusia. Serat tidak boleh dicerna oleh perut memandangkan tubuh kita tidak mengeluarkan enzim yang boleh mencernakannnya. Oleh sebab itu, walaupun serat merupakan karbohidrat tetapi ia tidak menyumbang tenaga atau kalori kepada badan kita (tidak menggemukkan).


Mereka yang sedang dalam proses menurunkan berat badan/diet jangan sesekali mengabaikan serat dalam pemakanan seharian. Kita memerlukan sekurang-kurangnya 18g serat sehari. Mengambil satu sachet Green Fit setiap hari membantu anda memenuhi keperluan serat seharian terutamanya mereka yang kurang makan sayuran, buah-buahan serta sumber serat yang lain seperti bijirin (cthnya; oat) dan kekacang.


Disarankan untuk minum Green Fit setiap malam sebelum tidur supaya anda boleh mengamalkan tabiat pembuangan setiap pagi. Lewat membuang air besar (sehingga gelincir matahari) menyebabkan toksik telah beredar ke seluruh bahagian badan seterusnya mengakibatkan pelbagai masalah kesihatan. Anda juga perlu minum lebih air (keesokkan harinya selepas ambil Green Fit pada malamnya).


Selain serat (spt serbuk epal, serbuk gandum, lignin, sekam benih silium, wheatgrass), Green Fit juga mengandungi oligosakarida, spirulina, alfalfa dan aloe vera yang sangat baik untuk usus serta membantu meningkatkan metabolisme tubuh. Baca lebih lanjut di >>SINI.RM75/kotak (15 sachet)

Pembelian lebih jimat klik >>SINI.


Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:
sms/call : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com

No comments