PROMOSI GILA-GILA JIMAT !!

Setiap pembelian PEK KOMBO 9 BOX GREEN FIT + daftar keahlian (PERCUMA) akan mendapat extra 1 BOX GREEN FIT lagi + FREE minuman Cappucino.

Ini bermakna anda mendapat 10 BOX GREEN FIT dengan harga 9 BOX !!

Bagi mereka yang berminat menjadi agen, PROMOSI JUN/JULAI setiap pembelian pek kombo 9 BOX melayakkan anda untuk merebut peluang bercuti secara PERCUMA ke BALI pada 31 Oktober nanti !!

Whatsapp/telegram/sms : Rina (0197583883)/ Mohd Subha (0197299927) untuk info dan pertanyaan.



Testimoni : Green Fit Menambahkan Keintiman?


As-salam.




Haa..terkejut campur teruja kejap masa dapat sms ni dari seorang customer, Puan Ros dari KL.


Jawapan saya terhadap soalan Puan Ros ni mudah aje. Green Fit ni ialah supplemen serat. Tak boleh dinafikan serat ialah salah satu keperluan dalam menu harian kita. Tapi gaya hidup zaman sekarang ni, orang dah agak kurang mengambil serat dalam pemakanan mereka. Banyak kesan negatif terhadap kesihatan kalau kita kekurangan serat. 


Bila usus kita tak bersih, macam-macam jenis penyakit boleh datang. Bukankah 90% penyakit tu berpunca dari perut? Kalau kita perhatikan kebanyakan penyakit berbahaya macam kanser, darah tinggi, kencing manis, obesiti dan banyak lagi salah satu faktornya ialah akibat pemakanan yang tak seimbang seperti banyak makan daging merah, berlemak dan berminyak, makanan diproses serta banyak perasa (gula, garam dan MSG) tetapi kurang mengambil sayur, buah dan juga bijiran yang merupakan sumber serat sedangkan itulah tukang cuci usus kita daripada sisa kotoran.


Apabila badan kurang sihat akan mempengaruhi aspek kehidupan kita yang lain juga contohnya dari segi hubungan suami-isteri. Maka tak hairanlah kalau Puan Ros dan rakannya merasakan perubahan tersebut setelah mengamalkan Green Fit.


Usus bersih, badan pun sihat :). Eh, tapi dengan testimoni ini janganlah ingat Green Fit untuk wanita sahaja pulak. Lelaki pun boleh ambil lah.



RM75/kotak

Nak harga lebih jimat? Klik >>SINI.
Nak trial pack? Sila hubungi saya.




Salam Ceria Cemerlang,

1 comments:

faiz fakhirin

wohoho...bleh jadi kuat ker mkn nih..hehe

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy