Beli Borong Perfect Beaute Cream !!


Hai ^__^.


Ingat lagi tak cerita tentang mekap yang boleh menjimatkan masa menatarias wajah dan mempunyai manfaat 10 dalam 1 yang sangat best haritu? Kalau dah lupa bolehlah tengok balik kat entri >>INI ya.



Inilah rupa mekap best tersebut. Dahla kaler purple. Ada cermin kat dalamnya. Senang nak touch-up kalau lepas solat bila pegi jalan-jalan atau kerja.


Harga: RM96/bekas
Kandungan: 9 gram



Ruginya siapa yang tak beli Perfect Beaute Cream ni sekarang. Sebab untuk promosi, syarikat beri peluang beli 6 PERCUMA 3 dengan harga RM480 sahaja. Harga asal untuk 9 bekas bedak ialah RM864. Berapa banyak boleh jimat kan.


Tapi nak buat apa beli bedak banyak-banyak sekaligus betul tak? Makanya, peluang ini dibuka kepada anda di luar sana yang nak cari duit poket. Yang ada blogshop dan nak tambah produk untuk dijual pun sangat dialu-alukan rebut harga promosi ini. Sebab promosi ini akan berakhir 10 Mei 2012 nanti.


Cepat-cepatlah rebut peluang ini sebelum terlambat!


Oh ya, kepada pelanggan yang pernah membuat pembelian produk lain melalui blog ini dan pernah daftar keahlian boleh membeli Perfect Beaute Cream dengan harga ahli iaitu RM80 sahaja.


*semua harga yang dinyatakan belum termasuk kos pengeposan.


Nak tahu apa kelebihan membeli produk (secara pakej) melalui blog ini? Sila tengok >>SINI.



Salam Ceria Cemerlang,



2 comments

faiz fakhirin said...

ni untuk pompuan jer..laki xleh pakai..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

faiz: takpa..faiz boleh jual atau hadiahkan pd gf ke, mak ke atau adik hehe misti diaorang suka