BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Perfect Beaute Creme

As-salam. Selamat pagi semua :).


Hari ni saya nak kongsikan dengan anda satu produk make-up (bedak+foundation) yang sangat best! Sejak guna bedak ni dah tak pening nak beli bedak dan foundation dalam botol berasingan.


Pernah tak berdepan dengan situasi berdiri depan rak mekap lama-lama sebab pening nak pilih kaler bedak dan foundation yang betul match dengan kulit kita? Atau anda macam saya malas nak bersolek tebal tapi mengimpikan kulit yang mulus dan cantik? Tu dia cantik nak tapi malas huhu.


Kata pakar-pakar solek, asas kepada solekan yang cantik ialah kulit wajah yang mulus dan gebu. Tapinya nak dapatkan kulit wajah seperti yang diidamkan bukanlah mudah. Namun, dengan PERFECT BEAUTE CREAM, semuanya jadi mudah !! Malah boleh siap bersolek dalam masa 1 MINIT je.


Biasanya bila bersolek tu ambil masa 20-30 minit jugakla kan. Mula-mula pakai pelembap - lepas tu tepek foundation - lepas tu tenyeh concealer pulak  - lepas tu bedak debu - lepas tu barulah benda-benda lain macam eyeshadow, eyeliner, celak, lipstik. Tu baru yang basic. Belum masuk pasang bulu mata palsu lagi hehe. Tapi dengan PBC kita dah dapat jimat beberapa minit.  Kiranya PBC ini ialah bff untuk ibu-ibu bekerjaya yang bergelut waktu pagi nak uruskan anak tapi dalam masa yang sama nak jaga penampilan jugak. Untuk gadis-gadis yang selalu kena marah dengan boyfren sebab bersolek lama sangat nah jadikan PBC sebagai bff kamu :).


Disediakan span dan ada cermin. Mudahnya nak touch up masa jalan-jalan.


Dengan Perfect Beaute Creme, anda akan mendapat 10 manfaat dalam satu bekas iaitu:

  • sebagai concealer yang menutup kesan cela di wajah
  • sebagai foundation yang merupakan asas kepada solekan sempurna
  • sebagai bedak compact yang merupakan pelengkap kepada solekan kulit wajah
  • mempunyai SPF 30/PA++ yang melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB
  • mencerahkan kulit
  • menyeragamkan tona kulit
  • melembapkan dan menganjalkan kulit
  • mempunyai bahan anti-penuaan dan anti-pengoksidaan
  • mengurangkan kedutan dan jeragat
  • tidak mudah luntur tapi dalam masa yang sama tidak menyebabkan kulit seperti tidak bernafas dan melekit


Sejak jumpa dengan PBC ni saya rasa suka sangat-sangat sebab bila nak keluar, kerja bersolek jadi cepat, solekan tahan lama dan keyakinan diri pun bertambah. Suami pun tumpang senang sebab tak payah tunggu isteri bermekap lama sangat. HEHE. Memang best!


Anda nak juga? Jom order cepat-cepat. Harga RM96. Free postage :).


sms/whatsapp : 0197583883
emel : inspirasihatcantik@gmail.com

13 comments:

LYAfrina

menarikssss... tp kna tgu ckp bulan dulu la..rege leh tahan kan,,

gadisBunga

wow. regenye boleh tahan ye. tapi kalau tak cuba tak tahu kan?

tapi betullah. zaman dulu mekap adalah suatu proses yg lama. moisturiser, foundation, bedak kompak, loose powder. concealer.

gile ah. sgt tak prektikal.

skrg ni suma nak cepat so produk mcm ni mmg sgt membantu lah sbb prektikal.

eLL

alamak harganya berpinau... hahaha. boleh ansur-ansur ke

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

hehe..bolehla kumpul dalam tabung ayam dulu..kalau nak lebih murah boleh..pakat-pakat lebih kurang 6 orang..nnt kita leh cow tim rege

Puan Kutu

harganya boleh tahan,msti produknya ni ok..tp sy jenis malas,kadang nak pakai compact powder pun malas.apa pun tak boleh kan?kiki..

Ini Kisah Tia

aduh , rega nyaaa .. berpinau bijiks mata .. hehe .. untuk 1 tu ke kak?

Cenderahati-Perkahwinan

Hebat mekap ni dalam masa 1 minit je boleh siap..

Anonymous

salam kak..nak tanya la..saya da pakai toner moisturizer sun block bb cream compact powder..tp..macam tak tahan lama la..saya nak tanya...mcam mana nk pakai atau bedak/foundation ape yg sesuai..muke pon tak nmpk berminyk...hmm..mcam mana?

:(

syifa`shafiq

produk ni memang bagus. Kawan saya guna PBC ni, serius kulit muka dia mcm tak mekap, kulit dia sekata, tak nampak cela dan tahan lama sepanjang dia pakai.

Rina AVAIL

syifa' shafiq..

mmg best..syifa pulak dah cuba?

mama aslam

Sy dh pki pbc ni..mmg superb..sy x suke pki foundation sbb nti lelame yg kt lines muke tu nmpk pecah..tp pki pbc ni nmpk natural smbil menutup cela dan merawat..hrgenye tu mahal tp klu kte bli asing2 (foundation, concealer,powder, sunblock, moisturizer) lg mahal kot..hihi..

mama aslam

Pbc ni best..ble pki nmpk natural..x tebal sgt mcm pki foundation n powder..

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy