BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Home Party@Segamat


As-salam.

Apa khabar semua? Semalam seorang rakan pengedar menganjurkan home party di Segamat. Kami ramai-ramai turun dari JB untuk sama-sama support dan makan-makan hehe. Terima kasih kepada tuan rumah yang bersusah-payah menyediakan hidangan.


Majlis dimulakan dengan ceramah kesedaran kanser oleh Encik Hafiz. Biasanya kalau bab cakap-cakap tak Encik Hafiz, Encik Subhalah yang buat. Puan Rina Avail iaitu saya memang tak penah bagi talk lagi. Menggigil hehe. Sebab tu suka tulis blog je. Kalau anda di luar sana ada bercadang nak panggil penceramah untuk perniagaan ke, kesedaran kanser ke atau nak buat event apa-apa yang perlukan event manager bolehla hubungi Encik Subha (019-7299927).


Lepas dah habis ceramah, kami mengadakan pemeriksaan kesihatan percuma pula kepada tetamu yang datang menggunakan mesin akupuntur (periksa melalui tapak tangan). Mesin ni boleh dikatakan 95% tepat. Mesin ni dia keluarkan bunyi tet-tet sekiranya poin yang kita sentuh di tapak tangan tu ada masalah. Setiap poin merujuk kepada organ-organ tertentu. Jadi kami pun panggillah mesin ini mesen tet-tet hehe. Ada yang berminat nak beli mesin ini jugak ke? Syarikat Avail memang tak keluarkan mesin ini. Stok yang ada terhad untuk kegunaan ahli/pengedar sahaja. Kalau nak kenalah jadi ahli Avail dulu. Macam mana nak jadi ahli, sila rujuk >>SINI.


Tapi, kalaulah ada yang berminat juga nak dapatkan mesin tet-tet ini boleh hubungi saya Rina (019-7583883) atau nak PM kat fb Rina Avail pun boleh. Saya boleh tolong anda dapatkannya.


Semalam masa kat home party adalah seorang makcik ni. Bila periksa kat poin tapak tangan dia untuk ovari bersih je tiada tanda-tanda penyakit. Bila tanya masa muda-muda dulu dia guna tuala wanita jenama apa. Kataya, zaman muda dulu dia guna tuala good morning je. Takda pakai yang pakai buang punya. Kesimpulannya, kapas memang adalah yang terbaik untuk digunakan semasa period. Nak guna yang kain kapas betul-betul susahla pulak kan zaman sekarang ni jadi pilihan terbaik yang ada gunalah FC Bio Sanitary Pad. 100% kapas dan ada herba juga untuk mencegah dan merawat.


Eh. Asyik pot-pet pot-pet dari tadi bosanlah pulak kan. Jom tengok gambar pulak. Tapi gambarnya tak berkualiti sangat sebab pakai kamera cap ayam di samping tukang ambil tak berapa pro. HEHE.


antara produk yang dijual


Pemeriksaan kesihatan menggunakan mesin akupuntur.


HEHE. Candid.


Ok. Bai. Jumpa lagi nanti :).





Salam Ceria Cemerlang,
tel.:019-7583883/019-7299927


0 comments:

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy