BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Panduan Memilih Supplemen Sesuai


As-salam.

Buat masa ni dalam blog saya ni ada 6 jenis produk yang dijual. Tak lama lagi akan ada produk baru yang lebih mengancam! Saya sendiri tak sabar nak cuba :).


Kalau anda rasa keliru nak pilih yang mana sesuai boleh rujuk jadual di bawah. Kalau masih rasa ragu-ragu boleh hubungi saya Rina (019-7583883) atau kalau malas nak telefon boleh emel ke : inspirasihatcantik@gmail.com atau PM di fb Rina AVAIL :).


Nak baca lebih lanjut tentang kebaikan setiap produk boleh tengok kat bahagian sidebar : Cerita Produk atau boleh baca yang ringkas di menu tab >>Pilihan Produk.


Masalah Anda
Cadangan Supplemen
Sembelit
Green Fit/I-food
Berat badan berlebihan
Green Fit + I-food
Alahan/resdung/ekzema
I-kids/I-food/Propolis
Lemah daya tahan tubuh
I-kids/Propolis
Kulit kusam/berjeragat/berjerawat
I-food
Senggugut/Keputihan/Haid berketul
FC Bio Sanitary Pad + Propolis
Ketidakselesaan semasa haid (gatal/panas)
FC Bio Sanitary Pad
Kitaran haid tidak teratur
FC Bio Sanitary Pad + Woman Lobata
Gastrik
I-food
Radang tonsil
I-kids
Buasir
Green Fit/I-food
Perut kembung
I-food
Lemah akibat kemoterapi
I-food + Propolis
Ibu hamil (muntah, perut kembung, sembelit)
I-food
Sering keletihan
I-food
Kencing manis
I-food + Propolis
Badan berbau/Nafas berbau
Green Fit/I-food
Simptom Menopause/telah menopause
Woman Lobata
Kekeringan vagina
Woman Lobata
Payudara/punggung kendur
Woman Lobata
Sukar hamil (kurang subur)
Woman Lobata
Telah menjalani pembedahan histerektomi/buang ovari
Woman Lobata


Jangan risau untuk menggunakan produk supplemen dari AVAIL kerana saya dan keluarga telah mencubanya dan dan merasai kelebihannya. Pelanggan yang dah cuba pun rata-rata puas hati. Setiap produk mempunyai sijil HALAL dan telah menjalani ujian makmal. Semua bahan yang digunakan adalah semulajadi :).


Nota kaki:


  • FC Bio sanitary Pad untuk dipakai bukan dimakan ya :).
  • Untuk supplemen kecantikan seperti Woman Lobata adalah digalakkan untuk ambil i-food terlebih dahulu untuk mendapatkan hasil maksimum (atau diambil bersama-sama)
  • Sila baca disclaimer sebelum anda membeli sebarang produk dari blog ini.



Salam Ceria Cemerlang,
tel.:019-7583883/019-7299927
http://inspirasihatcantik.com



2 comments:

eLL

akak, berapa RM green fit tu? untuk orang hamil selamat dimakan ke?

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy