Supplemen Untuk Awet Muda : Woman Lobata


As-salam.


Apa khabar semua? Bertemu lagi kita. Macam mana? Anda semua dah cuba Green Fit? Kalau belum pernah, boleh baca tentang Green Fit dalam catatan saya yang lepas-lepas. Pada pendapat saya, dalam kehidupan hari ini kita tak boleh tidak harus ambil supplemen untuk jamin kesihatan. Apatah lagi, pengambilan fiber/serat yang mencukupi sangat dititikberatkan dalam diet seharian. 


Hari ini, saya nak share tentang produk kecantikan untuk wanita pula. Kalau lelaki (suami), bolehlah hadiahkan produk ini untuk isteri anda. Mesti diaorang suka ;).


Tak boleh dinafikan kecantikan fizikal memang menjadi dambaan setiap wanita, betul tak? Saya sarankan kepada anda cubalah Woman Lobata. Woman Lobata merupakan ekstrak dari akar Pueraria Lobata yang mengandungi bahan phytoestrogen yang mampu meremajakan sistem endokrin wanita.


Pada zaman purba di negara-negara Timur, pueraria dianggap sebagai herba diraja yang eksklusif dan hanya digunakan oleh permaisuri sahaja. Menurut perubatan tradisional Thai, herba ini berkesan untuk melegakan simptom ketika menopause serta berkesan untuk awet muda.


Berikut ialah kajian klinikal kesan Pueraria Lobata terhadap penampilan wanita yang dijalankan selama 2 bulan :


Kelebihan
Peratus Peningkatan
Mengembalikan kesihatan rambut
88%
Mempercepatkan pemulihan kulit
94%
Menambah saiz payudara
82%
Menegangkan payudara
88%
Memperbaiki menstruasi (kitar haid)
29%
Menambah cecair faraj
85%
Mengurangkan kesakitan kelenjar payudara (bengkak)
94%
[sumber: Kementerian Kesihatan Perubatan Awam, Institut Tumbuhan Perubatan Thailand]RM205 (bukan ahli)/ RM173 (harga ahli)
Sekotak - 30 biji


Hubungi saya (019-7583883) segera untuk membuat pembelian dengan harga ahli :).
Baca lagi tentang Woman Lobata di >>SINI.

Salam Ceria Cemerlang,
tel.:019-7299927/019-7583883
http://inspirasihatcantik.com

No comments