Mencari Rakan Pengedar Green FitAssalamualaikum..
Selain jadi pengedar tuala wanita, FC Bio Sanitary Pad saya turut aktif menjual dan mengedar lagi satu produk Avail iaitu Green Fit. Green Fit ni ternyata tinggi permintaannya. Saya pun tak sangka. 


Yang suka beli online tiada masalah sebab saya memang jual secara online. Yang mana tinggal sekitar Johor Bahru pula saya akan hantar terus ke rumah atau kita boleh jumpa di mana-mana tempat yang sesuai. Yang tak berapa gemar shopping online pula selalunya diaorang lebih suka dapatkan produk daripada pengedar terdekat di kawasan mereka. Ini salah satu faktor kenapa saya sangat-sangat perlukan rakan pengedar. Tapi kan sebenarnya shopping online lah best sebab tak payah susah payah keluar rumah, nak carik parking lagi, tak sempat sebab sibuk dengan urusan harian lagi betul tak? hehe. 


Dalam pakej Green Fit (pakej pengedar/usahawan) jumlah stok yang bakal anda dapat ialah 50 kotak (VIP) atau 210 kotak (QM). Boleh lihat pakej Green Fit di >>SINI. Kalau difikirkan jumlah stok ini taklah banyak mana pun. Dari pengalaman saya, dalam sebulan dua kalau anda aktif membuat promosi habis dah stok. Bagi anda yang jadi rakan pengedar saya (bawah Team Inspired), nama dan nombor telefon anda akan dimasukkan ke dalam bahagian senarai pengedar. Boleh lihat di >>SINI.nota kaki:
Datanglah beramai-ramai ke gerai kami di Pesta Konvo UTM Skudai dari 22 Sept - 29 Sept. Jangan terlepas peluang mendapatkan pelbagai produk Avail termasuk Green Fit dengan tawaran harga yang menarik!Salam Ceria Cemerlang,

3 comments

Puan Kutu said...

semoga terus berjaya..sy sokong dr blog..:)

Zul fattah said...

gud luck yup.. jauh nk g.. aku duk utara

Rina Rahamat said...

Puan kutu, terima kasih.


Zul, xpalah kalau x dapat datang ke Pesta Konvo. Utk pelanggan jauh seperti anda kami akan poskan sahaja :).