Green Fit Boleh Turunkan Berat Badan Tak?


As-salam :).

Saya sering diajukan pertanyaan:

"minum green fit boleh turunkan berat badan tak?"

"berapa kilo saya boleh turun dalam seminggu lepas minum green fit?"

"berapa lama saya kena minum green fit ni kalau nak kurus?"


Green Fit sebenarnya bukan produk untuk pelangsingan badan kerana produk ini juga boleh diambil oleh mereka yang kurus. Green Fit sesuai diambil oleh mereka yang mengalami sembelit, buasir dan mengalami masalah perut buncit.


Dari segi penurunan berat badan, terdapat testimoni pelanggan saya yang boleh turun berat badan dengan pengambilan Green Fit secara teratur. Namun ini bergantung kepada individu.


Bagaimana Green Fit membantu menurunkan berat badan?
RM75/box (15 sachet)

Untuk harga jimat klik  >>SINI.


Green Fit ialah supplemen fiber/serat dan setiap orang perlu mengambil serat dalam kuantiti mencukupi setiap hari tak kira gemuk, kurus, tua atau muda. Seperti yang kita semua ketahui, banyak kesan buruk akibat kekurangan serat dalam diet seharian.


Green Fit mengandungi serbuk epal, serbuk gandum, lignin, psyllium husk dan wheatgrass yang membantu untuk menurunkan berat badan dan membuatkan kita rasa kenyang. Green Fit juga mengandungi oligosakarida, alfalfa, spirulina dan aloe vera yang sangat baik untuk sistem penghadaman kita juga membantu meningkat metabolisme badan.Baca entri di >> SINI untuk info lanjut tentang kandungan Green Fit :).


Apabila mengamalkan Green Fit boleh menghalang pembentukan serta menyingkirkan koprostasis (sisa najis lama yang sudah melekat di usus). Koprostasis ini punca kenapa berat badan susah nak turun walaupun kita dah mengamalkan senaman atau diet. Selain itu, koprostasis juga membebaskan toksin dan menjadi punca kepada pelbagai penyakit serius.


Selain Green Fit, bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan disyorkan mengambil pakej Green Fit + i-food. I-food merupakan makanan organik yang lengkap dengan pelbagai khasiat serta enzim yang diperlukan oleh tubuh.


Kebaikan I-food untuk program diet


RM190 (20 sachet)

Ramuan utama i-food terdiri daripada milk protein, isolated soy protein, physillium husk, wheatgrass, aloe vera, oat bran, kolustrum serta gabungan pelbagai jenis enzim buah-buahan.


I-food membantu dari segi:

  • meningkatkan kadar metabolisme
  • mengawal nafsu makan
  • mengawal penyerapan lipid dan bahan merbahaya daripada makanan
  • anti-oksida
  • mengawalatur paras kolestrol darah
  • menyingkirkan bahan toksik dari hati dan darah
  • mencegah hati berlemakPAKEJ JIMAT GREEN FIT + I-FOOD

Harga Asal = RM605
Harga Pakej = RM414


Untuk order/pertanyaan, hubungi saya:
sms/call : 019-7583883 atau
PM : Rina Avail atau
emel : inspirasihatcantik@gmail.com

Salam ceria cemerlang,1 comment

KomenEbook said...

Memang tepat seperti yang dinyatakan, penggunaan greenfit dan ifood yang ideal sudah pasti menurunkan berat badan