BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Green Fit..Bagus Ke?


Cuba dulu. Baru tau. Rata² pelanggan puas hati. Pembuangan makin lawas. Buang ikut time. Tak sakit perut. Tak cirit-birit. Ada masalah sembelit? Green Fit, insya-allah melawaskan. Ada buasir? Green Fit juga membantu. Ah..FC Bio Sanitary Pad (guna yang night sebab panjang hingga ke punggung) juga boleh bantu kecutkan (kecut ke kering?) buasir.

Gemuk, buncit atau terlalu kurus? Green Fit boleh dicuba tapi jangan harapkan Green Fit semata². Kenalah usaha sikit..bersenam dan jaga makan. Kalau nak hilangkan buncit atau nak slim kena minum Green Fit dulu sebab minuman ni boleh keluarkan koprostasis (najis lama yang dah melekat di dinding usus). Koprostasis perlu disingkirkan terlebih dahulu..barulah bahan berkhasiat yang lain boleh meresap ke dalam sistem tubuh. Bila dah bersih barulah boleh minum benda lain..tongkat ali ke, kacip fatimah ke, collagen ke, lobata ke..Kalau tak macam mana benda² ni nak mendatangkan kesan pada tubuh kalau usus dah tersumbat.

Dah kurus pun nak minum Green Fit ke? Eh, mestilah. Belum tentu yang kurus tu usus dia bersih. Macam mana dengan orang yang ada sakit? Kencing manis ke darah tinggi ke? Boleh minum? Boleh aje. Sebab Green Fit tiada perasa, pewarna, pengawet dan gula tiruan. Tiada bahan julap mahupun GMO (Genetically Modified Organism).

Orang yang ada masalah kulit berjerawat pun bagus minum Green Fit. Jerawat mungkin berpunca daripada toksin dalam badan. Kena selalu ingat we are what we eat. Tak semestinya hari² kita makan benda berkhasiat kan? Kadang² kita makan apa je yang sedap. Belacan, fast food, benda berminyak..semua sedap. Makanlah.. jangan sekat² makan tapi lepas tu servislah sikit usus. Minum Green Fit ya. Jangan lupa.

2 comments:

Anonymous

kalau minum greenfit ni sampai bila ehh??sampai bape bulan..??

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

bergantung.

kalau u ada masalah sembelit u boleh berhenti bila masalah u dah ok.


tp kalau u jenis x jaga makan - kurang makan sayur or makanan berserat yg lain u boleh teruskan minum green fit sbg makanan gantian.

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy