Green Fit Meletops!

Dah lama rupanya saya tak menulis di belog yang ini. Minggu ini agak sibuk sikit. Kami baru keluarkan iklan green fit di johor biz. Alhamdulillah, ramai yang hubungi sebab nak mendapatkan pek percubaan RM20. Maklumbalas yang diterima pun menggembirakan. Ada satu brader tu yang dah cuba bermacam-macam produk nak melancarkan sistem pembuangannya tapi akhirnya dengan Green Fit barulah berhasil.


Saya pada mulanya tak begitu yakin Green Fit ini boleh menarik perhatian orang untuk membeli. Maklumlah di pasaran ada bermacam-macam produk kesihatan. Mana satu yang baik susah nak dinilai. Tapi tak sangka pulak ramai yang berminat membeli Green Fit ni. Ramai rupanya orang bermasalah.


Cuma kebanyakan yang call adalah pengguna. Yang call sebab nak jadi pengedar tak ramai sangat. Kenapa eh???

2 comments

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ok la tu.. maybe dorang nak cuba dulu utk diri sendiri kalau bagus tak mustahil dorang akan mengedar lak pasni

Rina said...

Eh,cik lekit dah sampai sini..:).Cik lekit x nak cuba ke?