BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Green Fit Meletops!

Dah lama rupanya saya tak menulis di belog yang ini. Minggu ini agak sibuk sikit. Kami baru keluarkan iklan green fit di johor biz. Alhamdulillah, ramai yang hubungi sebab nak mendapatkan pek percubaan RM20. Maklumbalas yang diterima pun menggembirakan. Ada satu brader tu yang dah cuba bermacam-macam produk nak melancarkan sistem pembuangannya tapi akhirnya dengan Green Fit barulah berhasil.


Saya pada mulanya tak begitu yakin Green Fit ini boleh menarik perhatian orang untuk membeli. Maklumlah di pasaran ada bermacam-macam produk kesihatan. Mana satu yang baik susah nak dinilai. Tapi tak sangka pulak ramai yang berminat membeli Green Fit ni. Ramai rupanya orang bermasalah.


Cuma kebanyakan yang call adalah pengguna. Yang call sebab nak jadi pengedar tak ramai sangat. Kenapa eh???

2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY

ok la tu.. maybe dorang nak cuba dulu utk diri sendiri kalau bagus tak mustahil dorang akan mengedar lak pasni

Rina

Eh,cik lekit dah sampai sini..:).Cik lekit x nak cuba ke?

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy