BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Hamil, Lepas Bersalin, Susukan Bayi Boleh Tak Minum Green Fit??


Assalamualaikum..

Ramai yang bertanyakan saya soalan ini. Sebenarnya tak ada masalah kalau para ibu yang menyusukan bayi nak minum Green Fit. Kalau ragu-ragu, boleh ambil trial pack dulu. Boleh tengok testimoni Puan Asiah kat >>SINI.


Berlainan pula dengan wanita yang hamil. Green Fit tak berapa digalakkan sangat. Ibu hamil disyorkan untuk minum i-food kerana i-food lengkap dengan khasiat untuk bayi seperti asid folik, vitamin B12 dan asid amino.


Ibu yang menyusui bayi juga sangat digalakkan mengambil i-food untuk keperluan zat ibu dan juga untuk menghasilkan susu ibu yang berkualiti.




RM190 (bukan ahli)
RM160 (ahli)


Bagi ibu-ibu yang mengalami sembelit selepas melahirkan boleh ambil Green Fit pada minggu pertama berpantang. Tidak seperti jamu, Green Fit tidak menyebabkan bayi panas dan berisiko mendapat kuning. Dan setelah masalah sembelit pulih, boleh berhenti mengambil Green Fit dan meneruskan dengan i-food sahaja.


Sekiranya mengalami masalah berat badan selepas melahirkan, eloklah ambil kedua-dua Green Fit dan i-food. Walaupun Green Fit sebenarnya bukan ubat langsing tapi serat diperlukan dalam menurunkan berat badan. Selang-selikan pengambilan Green Fit dan i-food. Susukan bayi secara eksklusif. Bila dah tamat tempoh berpantang, makan makanan seimbang dan berkhasiat, buat sendiri kerja rumah di samping menguruskan bayi insya-allah kuruslah. Cakap dari pengalaman lah ni hehe.


Green Fit dan i-food boleh dibeli secara pakej untuk lebih jimat, contohnya:

Green Fit (3kotak) + I-food (sekotak) + I-food (sekotak)
RM189 + RM160 + RM55 = RM404 

*i-food kotak kedua hanya berharga RM55 sahaja!!


Sedikit pesanan : sekiranya kita mengambil fiber seperti Green Fit mesti lebihkan minum air masak.



Salam Ceria Cemerlang,

Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy